Tänään olin kutsunut Marsun tekemään kanssani pullukkaenkeleitä. Emme ole aiemmin tavanneet, mutta oli kiva nähdä Marsu livenä ja meillä oli tosi hauksa lähes nelituntinen, jonka aikana näpertelimme somia pullukkaenkeleitä. Maiju jäi paljosta paitsi kun ei tullutkaan meidän seuraksemme. Olis näet ollut  hyvää lakkakermakääretorttuakin....
Itse tein kaksi enkeliä ja kokeilin tehdä yhden pullukkatontunkin samalla periaatteella, mutta tietenkin ilman siipiä. Marsu teki upeita enkeleitä ja vähän isompiakin kuin minun tekeleeni.

Olin ostanut  paperimassa palloja , joista tehtiin enkelien päitä ja kroppaan käytettiin ohuehkoja kankaita, kuten satiinia tai askarteluun käytettävää kullan tai hopean väristä kangasta. Dagron vanua toppingiksi ja vähän kynäiltiin kasvoja ja nuken hiuksia  liimattiin  kutreiksi. Tätä saa ostaa askarteluliikkeistä. Pitsiä, helmiä ja  hopean  tai kullan väristä lankaa tarvittiin myös  tekeleisiin.

Kuumaliimalla sitten liimailtiin  osia paikoilleen ja ei  voinut välttää polttamasta myös sormiaan kuumalla liimalla. Sellaista sattuu tekevälle.

Tonttu-ja enkelitehtailu jatkuu vielä, kunhan tässä alkuun päästiin.

277567.jpg
Tarjuskan tonttu ja pullukkaenkelit.

277568.jpg
Tarjuskan ja Marsun enkelikuoro ja mukana päätonttu

277569.jpg
Omatekemät siivet tärkätystä säkkikankaasta kultahileliimalla somistettuna