Perjantaina käytiin paikallisella kirpparilla ja tänään myös pikaisesti Prisman parkkihallissa sekä paikallisessa uudelleen. Mitäkö löytyi?

473332.jpg

Perjantaina löysin kahdeksan kerää Cara-nimistä vauvalankaa. Suurin osa oli rosan väristä ja pari kerää oli lilaa. Tosin hintalapussa luki 800g ja laskin, että ei siinä kyllä sitä määrää missään nimessä ollut..oli vain 400g. Langat maksoivat kymmenen euroa. Laskin kuitenkin että suhteellisen edullsia eli kerän hinnaksi tuli 1.25 euroa. 

473335.jpg

Perjantaina nappasin kirppikseltä myös nuo vanhan rosan väriset stretch-farkut. Enpä voinut olla ostamatta...ihan uuden näköiset ja hintakin oli vain 3,50 euroa. Muutaman sentin kun lyhentää lahkeista, niin "ka vot".

Tuon kassin löysin tänään kirppikseltä 4 eurolla. Se on niin pirteän värinen, joten en voinut jättää sitä sinne koukkuun roikkumaan.

473340.jpg

Tällainen Oona-nukke sattui Prisman kirppiksellä eteeni ja lapussa luki puhuva nukke, hinta 2 euroa. Olihan se pakko ostaa mukaan...ihan niin kuin ei mulla nukkeja olisi kotosalla, mutta aina sinne yksi ressukka mukaan mahtuu. Tosin vaatteita ei löytynyt matkaan. Pitänee innostua ompelemaan tai katsomaan kirppikseltä vastasyntyneen vauvan kokoisia vaatteita. Hymyilytti kun usea ohikulkeva nainen pysähtyi ihmettelemään kainalossa kantamaani nukkea ja päivittelemään kuinka ihana vauvanukke. Siinä sitten selvittelin, miksi mummo-ihminen on innostunut ostamaan sellaisen nuken. Olihan se hieman hellyyttävä näky, kun sitä kainalossani retuutin.
Löysinpä vielä helmikuun Suuren Käsityölehden eurolla...kun sen ohjehinta on ollut 8 euroa. Ostin, jos vaikka käyttöä sattuisi löytymään.

473352.jpg

Päivällä käytiin kyläilemässä kaupungilla ja paluureissulla poikettiin kissakirppiksellä. Siellä sattui vastatulleista tavaroista pilkottamaan tällainen Maria Teresia-kattokruunu. Kyselin hintaa ja myyjä sanoi, että ei tiedä missä on yksi kupu. Jos ostan sen sellaisenaan, niin myy 30 eurolla. Tarjosin 20 euroa, kun muutama lamppu oli vääntynyt, mutta mies tuumasi saavansa ne suoristettua. Myyjä puolitti tarjouksen ja lupasi lampun 25 eurolla. Näin tehtiin kaupat. Kotona katsottiin lampun kuntoa. Muutama prisma oli kadonnut lampettien alta, mutta niitä saa ja äidillä on varmaan saman kaltainen lamppu ja muutama  ylimääräinen prisma, joten eiköhän ne sovi tähän. Jostain jos vielä samanlaisen kuvun löytää ellei joku päivä kipaise katsomassa kirppikseltä jos se on jostain ilmaantunut. En tiedä mitä näillä lampuilla on arvoa, mutta äiti on aikoinaan maksanut 500 markkaa omastaan. Voinhan toiki ostaa uuden kuvut lamppujen päälle, mutta se nostaa kyllä ostoksen hintaa, jos pitää viisi kupua ostaa eri värisiä. Arvatkaapas mikä väri ensimmäisenä kävi mielessä?