Viikonlopulla tuli taas kierreltyä kirpputoreja, kun ollaan taas oltu kaupungissa. Kaiken laista mukavaa on tarttunut matkaan, mutta tässä niistä muutamia löytöjä.

1023557.jpg

Parit pinkit kengätkin sattui matkaan. Nuo taaimmaiset vaalenpunaisemmat ovat Gaborin kengät ja alkuunsa jo harmittelin, että ei voi olla totta....pitääkö niiden olla puoli numeroa liian pienet. Just oikea väri ja korkokin on passeli meikäläiselle, joka ei voi pitää mitään "mummontappokenkiä" jaloissaan.  Päätin kuitenkin varmuuden vuoksi kokeilla ja voi mahoton paikka...nehän sopivat kuin nenä päähän. Iloissa mielin maksoin niistä neljä euroa ja tungin kassiini.
Toiselta kirppikseltä löysin sunnuntaina mokkanahkaiset pinkit avokkaat, joissa on pinkkiä nahkaa kärjissä. Toisn ne ovat numeroa isommat kuin nuo edelliset ja vaativat ehkä puolipohjallisen, mutta kun harvoin eteen tulee juuri tuon värisiä kenkiä, niin nekin piti vielä ostaa. Niistä pulitin kaksi euroa, joten ihan passeli hinta niilläkin.
Kaikenlaista mukavaa löytyi, kuten kirjaintarroja, vanhoja helmikoruja ja muuta askarelukamaa. Vauvallekin löysin siistejä vaatteita taas ja sitten löysin vielä tällaisia rihkamakoruja, mutta nämä rosat ovat ihqut! Lisäksi bongasin strassikivisen perhosrintaneulan, jolla voin vaikka kiinnittää Salomonin solmuhuivin edestä kiinni.

1023564.jpg

Muutamat farkkumalliset housutkin ostin. Minut "pakotettiin" ostamaan jotain muuta kuin pinkkiä ja sunnuntaina kun vedin ostamani mustat farkut jalkaani, niin tunsin olevani ihan jostain muulta planeetalta, kuin tutulta rosan väriseltä maastolta. Ehkä sitä taas talven korvilla pitää kyllä totutuella pitämään ohessa jotain tummaankin, vaikka se ei kyllä ole ihan se mun värini. Jotkut kivan harmaat tai beiget housut voisvat piristää vaaleanpunaista väriän siinä kaverina.
Mietin, että ostinkohan vielä jotain kivaa....jännää, kun jo seuraavina päivinä unohtaa ostamansa.