Päätettiin lähteä ystäväpariskunnan kanssa keilaamaan ja perjantaina soittelin keilahalleja läpi, etsien normaalikeilavuoroja, mutta huonolla tuloksella. Monissa paikoissa oli keilakilpailuja päivällä ja illalla vain hohtokeilailua. Se ei oikein tässä iässä kiinnostanut, joten jatkoin soittamista. Loppujen lopuksi päädyimme Taliin, jossa käymme normaalistikin keilaamassa. Varasin kaksi rataa ja houkuttelin vielä lapsenlapsenikin mukaan.
Perillä yllätyimmekin, kun kyseessä olikin hohtokeilaus. En sitten sieltä tajunnut soittaessa varmistaa. No, kokemushan tämäkin, joten näin päätimme siis keilata hohtokeilausta, vaikka paikan päällä olleista suurin osa oli lapsiperheitä. ja nuoria. Oikeastaan tunnelma oli ihan mukava näin lauantai-illalle. Sali pimeni ja valot vilkkuivat ja musiikki soi, ei mikään riehakas discotunnelma kuitenkaan. Äkkiä siihenkin pimeän hohtoon silmä tottui.

1279923.jpg

Me naiset pelasimme yhdellä radalla ja miehet toisella. Olipa hieman erilainen lauantai-ilta kuin normaalisti.

1279924.jpg

Hohtokeilaaman voidaan kyllä mennä jatkossakin . Luulempa, että on helpompaa löytää lauantaisin hohtokeilailupaikka kuin normaaliratapaikka. Monesti kilpailut juuri ajoittuvat viikonlopuille ja on vaikeaa saada normaalia ratapaikkaa tilaamalla. Tosin hohtokeilaus tulee hieman kalliimaksi.

Veimme tytön illalla Vantaalle yökylään ja tullessamme kotiin "Fasun" kautta, niin räpläsin kameraani, kun joskus tekee mieli räpsiä joitain hassuja kuvia ajomatkalla. Yht'äkkiä mies jarrutti ja ihmettelin, että meinasiko ajaa jonkun perään, kun irrotin katseeni kamerastain ja auton edestä vilahti kettu, joka jäi tien sivuun toljottamaan, että mikäs päälle yllättäen meinasi ajaa. Harmi, etten voinut ottaa kuvaa, kun perässä tuli autoja ja emme voineet pysähtyä. Harvoin näillä main kettu tulee tiellä vastaan.
Näin se lauantaikin meni ihan mukavasti.