Olen jo monena päivänä miettinyt, että tekisinkö vispipuuroa vai pitäisikö tehdä marjoista kiisseliä. Pakasteessa on vielä joitain pusseja ylivuotisia marjoja, jotka ajattelin kuintekin käyttää. Tokkopa ne miksikään ovat siellä menneet.

Pistin kiisseliainekset kiehumaan kattilaan liedelle ja tovin mietittyäni päätinkin tehdä niistä vispipuuroa. Mietin, että minkököhän makuista olisi vatkattu mustikka-vadelmapuuro. Eihän sitä tiedä ennen kuin kokeilee. Väri oli ainakin hieman lilahtavampaa ja tuoksu erilaista kuin puolukkapuurossa. En ole vielä ehtinyt maisella, mutta eiköhän se hyvältä maistu.

Ei niin kovin paljon värinä eroa, mutta siemeniä toki tuossa on enemmän kuin puolukkapuurossa.

Vispipuuroahan voi kokeilla melkein mistä vaan marjoista....mitä sattuu pakkasesta löytymään. Punaisista viinimarjoista tulee ihan hyvää puuroa, kuin myös raparperistakin.