Ihan pikapuolin napsahtaa v. 2006, helmikuussa perustetun  "Elämä on elämää"-blogini mittariin 500 000:n kävijän mittapaalu täyteen. Kiitos teille uskolliset kävijät, vaikka viime aikoina on blogini päivitykset olleet vähäisempiä. Aikaa on kulunut paljon toisessa foorumissa eli myös tuolla facebookin puolella ja olen kantanut ehkä hieman huonoa omaatuntoa tästä blogista, kun tänne ei ole enää ihan entisessä määrin tullut postauksia.

Sen olen tässä viimeaikoina huomannut, että juuri tämä blogi on aiemmin antanut minulle inspiraatioita ja luomisen voimaa. Nyt kun ei täällä niin paljon ole tullut käytyä, niin on taiteilemiset, neulomiset, virkkaamiset, askartelut, leipomiset ym. olleet enemmän taka-alalla. Pitäisi taas hieman ryhdistäytyä. Olette varsinaisia inspiroijia täällä blgeissanne ja kun itse saisin otettua itseäni jälleen niskasta kiinni ja tuhota noita lanka-, askertelu-, maalausmateriaali- ja helmivarasastojani.

Joka tapauksessa nyt on juhlan aika. Tämä marras-joulukuu on muutenkin juhlan aikaa meidän perheessä tai oikeastaan suvussa. On ylenmärin synttärijuhlia ja pian juhlitaan myös pienimmän lapsenlapseni 1-vuotissynttäreitä. Niin se aika vaan kuluu ja vuosikin taas mennyt Matiaksen syntymästä. Oman sairauteni aikana olen saanut lahjaksi kuusi ihanaa lastenlasta ja monin verroin uusia ystäviä. Kiitos kaikesta!

Tässä sitä tämän vuoden luomisen voimaa. Muutaman tällaisen päretaulun olen tehnyt, erilaisista kukkasista. Tässä ensimmäinen yritykseni eli ruusutaulu.

500 000:N KÄVIJÄN ARVONTA:

Nyt järjestän blogiarvonnan kävijämäärän kunniaksi.

Säännöt: Arvontaan osallistujilla tulee olla käyttäjänimi ja blogilinkki ja/tai sähköpostiosoite ohessa. Pelkkiä nimellä jätettyjä kommentteja tai anonyymejä ei hyväksytä. Sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti muille. Arvonta-aika alkaa nyt ja päätyyy sunnuntaina klo 24:00, jonka jälkeen ei enää kommenttivastauksia hyväksytä. Tässä arvonnassa ei bongata 500 000:n kävijää, vaan kaikki osallistuvat arvontaan. Voittaja selviää sitten määräajan jälkeen ja hänelle tai heille ilmoitetaan voitosta, linkissä olleeseen osoiteeseen.

Kommentoi vastauksessasi: Oletko käynyt aikaisemmin täällä blogissani? Muistatko koska olet alkanut seuraamaan tätä blogia ja mikä täällä kiinnostaa? Mikä saa tulemaan uudelleen? Vielä kun viitsisit vastata kysymykseeni: Onko sinulla elinluovutuskortti tai mitä mieltä olet elinluovutuksesta? Nyt kun on tullut tänä vuonna uusi laki, niin olisi kiva tietää mitä ihmiset siitä ajattelevat. Tämä aihe on niin lähellä omaa sydäntäni ja kokemaani, että pidän asiaa erittäin tärkeänä puheenaiheena.

Miljoona, miljoona, miljoona ruusua...tuoksua, tuoksua, tuoksua rakkauden... eli sitä teille antaisin, vaan tässä ainakin kolme ruusua kiitokseksi!

KIITOS HYVÄT BLOGINI LUKIJAT NÄISTÄ KÄYNNEISTÄNNE JA TERVETULOA JATKOSSAKIN!