Ähäkutti...enpäs häipynytkään vielä lomamaisemiin. Oli ihan pakko laittaa vielä nämä viikon synttärijuhlijoille menneet korttitekeleet näytille. Tosin Yhden prinsessan synttäreitä vietettiin hieman etukäteen. Mikäs on sen inhottavampaa, kuin syntyä kesäloma-aikaan tai taitaa olla sekin, kun syntyy joulun tienoilla....koskaan ei taida olla sopiva aika. Yksi lapsistani on syntynyt joulun alla ja yleensä sitten vietettiin niitä synttäreitä viikkoa ennen joulua ja synttärilahja oli aina hieman isompi juttu ja jouluna tuli sitten niitä pienempikokoisia lahjoja, mutta ehkä enemmän. Tyttöjen synttäreitä juhlittiin yhtäaikaa viikolla ja nyt sunnuntaina oli sitten pikkuisen miehen ensimmäinen synttärijuhla Kakkua on siis riittänyt tälle viikolla ja siinä mielessä hyvä, että vielä sain niistä nauttia.

1708737.jpg

Tässä nämä tyttösten synttärikortit ja pinkkinä tottakai. Nämä tuli tehtyä ehkä hieman "pikaistuksissa", sillä jostain syystä korttien teko näyttää jäävän monesti ihan viime tippaan.

1708738.jpg

Pikku-ukolle meni tietenkin tuo mangoliakortti, jossa poika istuu keinussa. Sisäsivulle leimasin ja väritin vielä yksivuotiskakun kuvan ja kirjoitin synttärirunon.

Tuo toinen kortti menee yllärinä, jonnekin....sen saa joku jossain....Onneahan voi toivottaa vaikka joka päivä...sitä aina tarvitaan.

1708739.jpg

Tämän punaruusun kera toivotan Onnea kaikille, joiden nimipäivän unohdin perjantaina....elli Ullat...antakaa anteeksi, tämä lahopää. Onnea näin jälkikäteen. Onnea myös Maijoille. Näköjään en muista seurata almanakkaa. Onnea myös kaikille, jotka sitä tarvitsevat ja Onnea myös kaikille, jotka kesällä juhlivat tai viettävät päiviään.

Olkaa onnellisia! Nyt on paras häipyä, sillä kaikki vaatteet ovat oikeastaan vielä pakkaamatta ja muutenkin kaikki on ihanasti rempallaan. Tuli iltapäivällä hieman äkkikiirus korjailla joitain vaatteita ja samalla pienensin muutamia kierrätysvaatteita ja tein ne nyt, koska muuten ne olisivat jääneet kaappiin tuntemattomaksi ajaksi....ihan niin kuin ei aiemmin olisi voinut tarttua tuumasta toimeen.  Aamupäivällä täytyy auton nokka kääntää kohti lomamaisemia.

Solon!