Säästin pyykkireissulla tyhjentyneen omopaketin. Ajattelin, että siitä voisi tehdä kivan säilytysrasian. Illalla päätin ottaa rasian käsittelyyn. Ostin joskus, kauan sitten, kirpparilta oranssia paperia rullan Kuvittelin kai sen olevan tarrapaperia, mutta se olikin ihan tavallista, räikeän väristä parperia. Ei ole tullut mieleenikään tehdä siitä yhtään mitään, mutta nyt iski inspis. Bilteman leveällä, kaksipuolisella teipillä hommaan pääsi käsiksi.

Vuorasin teipillä laatikon pinnan ja sitten asettelemaan tuota paperia varovaisesti paikoilleen. Lopulta paketti oli päällystetty ja sitten miettimään, että millä sen koristelisin. Kirpparilta on tullut aika ajoin ostettua erilaisia koristenauhoja. Ohuemmalla, kaksipuolisella teipillä, kiinnitin koristenauhat paikoilleen ja nappikorvakorusta laitoin vielä nupin laatikon kanteen.

Tällainen aarrearkku siitä suntyi. Pikkuhiljaa olisi tarkoitus järjestää askartelutarvikkeita siistimpään järjestykseen. Tässä laatikossahan voisi sitten säilyttää leimoja tai jotain muuta askarteluun liittyvää tavaraa tai materiaalia. Aiemimin tein lahjarasian leivinjauhepurkista, joten kaikki ei suinkaan olekaan roskaa, mikä keittiössä tyhjenee, vaan niistä voi tehdä säilytysrasioita ja -laatikoita, aivan kuten suklaarasioistakin.