Perjantaina vietettiin Tarjan pävää eli kahviteltiin....Vihdoin siis sain aikaiseksi kutsuta Anittan ja Maijun meille visiitille. Maiju toki on käynyt meillä aiemminkin, mutta Anitta oli ensikertalainen vieras. Viikko oli ollut tosi kiireinen, joten päätin pyytää hieman apuvoimia kakun tekemisteen. Onneksi apu löytyi läheltä ja lopputuloskin oli kyllä todennäköisesti kauniimpi mitä omani olisi ollut.

1361771.jpg
Kirpsakka Margarita-kakku

Makukin oli tosi hyvä...vaikka hieman kirpakka, mutta silti raikkaan makuinen. Kaikki meni ja enää ei ole kuin muisto jäljellä. Kiitos kakusta.

1361782.jpg
Nimpparikahvitusta

Kiireissäni leivoin vielä perjantaiaamupäivällä mustikkapiirakan. Homma jäi kyllä aika loppusuoralle, sillä aamulla herätessäni tuntui kuin kurkkuni olisi ollut ihan raastinrautaa. Tuntui siltä, että flunssa teki tuloaan.
Ei mitään suuria vierasmääriä ollut tulossa, mutta muutama sisaruksista ja äitee sekä sisarusten lapsia. Päivä huristi mukavasti ja onneksi olo ei vielä perjantaina ollut ihan niin kauhea.

1361800.jpg

Aivan oman värisiä ruusuja sain Anittalta, kiitos...jostain kumman syystä kaikki näyttää tietävän mistä minä pidän.

1361808.jpg

Näin ihania ruusja sain perjantaina. Mieskin muisti ruukkuruusuilla....oho, mistäs nyt kenkä puristaa? Hän kyllä ilmoitti, ettei sitten sovi odottaa enää mitään naistenpäiväruusuja, vaan tässä on samassa nekin.

1361811.jpg

Illalla vielä veli tuli lastan kanssa ja veljenlapset olivat halunneet tuoda minulle kolme lasista kukkaa. Kaunis ajatus lapsilta. Kirsiltä san koruja ja Maijulta korttimateriaalia. Kaunis kiitos!

1361813.jpg

Kauniita kortteja sain postitse sekä ihan suoraan lahjuksienkin kanssa. Muutama aivan ihana käsintehty korttikin. Maijun piti tehdä mulle ihan oma, jotta tulisi oikean värinen. Onpas kauniisti ajateltu.

Päivän päätteeksi olin kyllä aika naatti ja yöllä sitten tuntui, että tauti tästä pukkaa päälle. Toivottavasti vieraani eivät kärisneet tästä. Kiitos kaikille onnittelusita...Ennen se oli Putte-possu, joka vietti nimppareita....nyt on Nasu-possun vuoro...ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, oi jospa oisit voinut olla mukana.