Helmikuusta 2006 käynnistin tämän blogin kuvataiteen merkeissä. Nyt on kertynyt kaikkea muutakin maan ja taivaan väliltä tänne luettavaksenne ja katseltavaksenne. En olisi kyllä silloin uskonut, että 100 000 kävijää täällä jossain vaiheessa olisi mittarissani. Välillä miettii, että kuka kumma se jaksaa lueskella kaiken maailman höpinöitäni? No, ehkä niissä sitten on kuitenkin jotain mielenkiintoa tai sitten ei, mutta nyt on kiitoksen ja arvonnan paikka. En hae arvonnalla tasalukubongausta vaan siihen saavat osallistua kaikki maanantai-iltaan asti osallistuneet. Vihellän sitten jossain vaiheessa pelin poikki maanantai-illalla.

38425.jpg

Näiden maalaamieni auringonkukkien myötä toivotan teille edelleen hyvää loppukesää ja kiitän kaikkia teitä ihania blogiystäviäni vierailuistanne ja kommenteistanne. Tämän puolitoistavuotisbloggailun aikana olen saanut tutustua livenäkin moneen ihanaan blogituttuun. On ollut ilo saada myös kommentteja postauksiini. Toivon, että ne hiljaisemmatkin kävijät uskaltaisivat avata salaisen arkkunsa ja laittaa pienen kommentin vinkiksi käynnistänne.

Samalla vielä vinkkaan tuohon tilkkuhaasteeseen, jos joltakin se on mennyt ohi ja myös Seuralehden kilpailuun, josta on postauksessani. :)

ARVONTA ALKAA!
100 000 bloggarissa ja pilli piipahtaa!!!  Muutamalla kysymyksellä voi kai kuitenkin piinata teitä ensin. Kirjoittakaa blogiosoitteenne tai sähköpostiosoitteenne kenttiin, niin olette mukana arvonnassa. Yhteystiedottomat missaan.
1. Oletko vakikävijäni vai satunnaisesti tänne eksynyt?
2. Jos voitat arvonnassa, niin mikä on lähempän sydäntäsi: askartelu, minkälaista käsityöharrastelua harrastat vai onko sydäntäsi lähellä aivan muut harrastukset (mitkä)?

Edit-täti käy viheltämässä pelin poikki (13.8.2007, klo21:52)
HUOM!
Arvontapilli piipahtaa ja enää ei voi osallistua arvontaa. Koska niin moni ei ole jättänyt blogiosoitetta tai sähköpostiosoitettaan, niin kaikki muut osallistuvat arvontaan, paitsi anonyymi. Anonyymihän voi olla ihan kuka tahansa. Arvonta suoritetaan välittömästi tämän arvontailmoituksen jälkeen.