Aamupäivällä lähdimme kävelemään Prisman kirppikselle. Usein on mielessä joku tavara tai vaatekappale mitä tarvitsisi ja sillä silmällä tutkailee myytäviä tavaroita. Nykyään nuo käsitöihin ja askarteluun liittyvät asiat ovat aika päällimmäisinä mielessä. Toki talvikylmällä myös tutkailee talvisaappaitakin.

247361.jpg
Käsityö- ja askartelukirjallisuutta, tonttutyttö ja kierrepuikkoja

Tänään taisi hieman lykästää. Löytyi näet ihana Venlasarjan kirja (nro 7), jossa on paljon ihania talvisia neuleita, mm. pipoja, huiveja, lapasia, sukkia ja myös solmittuja kasseja ym. Näyttävät aika ajattomilta. Kirjasta maksoin 5 euroa. Lisäksi löysin naljä askartelulehteä euron kappalehintaan. Sitten löysin syyskuun Suuren Käsityölehden myös eurolla. Kierrepuikkojakin löysin neljät kappaleet ja lyhkäsiä malleja, sillä niitä monesti tarvitsee ja erikokoisia. Yhteishintaan 5 euroa. Näetkös pienen tonttunuken yläkulmassa. Se oli niin söpö euron hintaan, että oli ihan pakko ottaa mukaan. Nämä oli aarteita tälle päivälle.

247370.jpg
kuntosalikassi, pupupyyhe sekä jouluinen havupallo

Löysinpä vielä beesi-vaaleanpunaisen olkakassin (3 euroa), jossa voisin kuljettaa kuntosalivehkeitäni. Nyt siis ei ihan kaikki olisi vaaleanpunaista. Sopii hyvin yhteen nuo kaksi värisävyä. Kiva pyyhe keittiön oveen eli pupupyyhe (1 euro). Lisäksi löytyi tekohavupallo sinisillä valoilla (2 euroa).

Niin ja ostinpa vielä joulukalenterinkin. Se oli sellainen vähän vanhan aikaisen näköinen kuvakalenteri eurolla. Joten kyllähän mullakin pitää olla...mistäs muuten tiedän koska joulupukki tulee?