Minua jäi hieman kaivertelemaan blogipohjani toimivuus. On käynyt ilmi, ettei sivupohjani ole auennut kokonaisuudessaan kaikille lukijoille. Tietenkin on kiusallista, jos joutuu lukemaan tekstiä "ruusujen" läpi. Lieneekö vika hitaassa vuodatuksessa vaiko koneiden asetuksissa? Itselleni sivu avautui kyllä ongelmitta, mutta ei kuitenkaan kaikille muille. Kenellä oli ongelmia blogini ulkoasun suhteen? Mitä selainta käytätte. Itse käytän Moxilla Firefofoxia. Olen kovin huono näissä sivupohja-asioissa, enkä osaa niitä sivupohjia itse tehdä, enkä valmiita pohjia muokata halutun laiseksi. Päätin tässä välillä ainakin kokeilla yhtä Bluen sivupohjaa....tuntuuko paremmalta? Kenties tuntuu huonommaltakin vaihtoehdolta. Itse en niin nopeasti saanut sivupohjaani auki, kuin aiemmin. Bannerikuvakin saattaa hieman vaikuttaa sivuston lataantumiseen, vai kuinka? Aika isolta kuvalta tuo daalia näyttää. Muuten tämän uuden lataamani sivupohja ulkonäkö on aikalailla omaa tyyliäni.Mitä sanotte ruudun sillä puolen?

1856022.jpg

Tämä pohja on Bluelta.

1856051.jpg

Tällaiselta piti näyttää Lissun tekemä sivupohja, joka ei oikeasti ollut siis keskeneräinen, mutta saattoi joidenkin koneella näyttää siltä. Niin mielelläni pitäisin tätä Lissun pohjaakin, mutta tuottaako sitten loppujen lopuksi ongelmia, vai onko se tämä vuodatus? Kumpi siis on parempi uusi vai vanha? Voitte tietenkin testata toimiiko Lissun pohja sivullannne niin kuin pitää, sillä samaan tyyliin sekin on tehty.
Sanokaa siis reilusti mielipiteenne asiasta ja sen mukaan mietin sitten lopullisen valintani....pääasiahan on, että sivuilleni pääsee lukemaan ja kommentoimaan ja ettei se tuota ylimääräisiä ongelmia lukijoille.