Kolme palasta neulottu pitsineuleponcoon ja edessä olisi vielä lähes 40 palasta. Tietenkin myös tietokone vetää puoleensa. Kuka on kirjoitellut kommentteja, kenellä on uutta kerrotavaa, löytyykö uusia mielekkäitä kotisivuja? Kone se vaan vetään puoleensa kuin magneetti. Ajattelin pikaisesti käydä katsomassa sähköpostini ja blogikomentit. Sitten siinä kävi taas niin kuin yleensä jokainen muukin päivä, että iltapäivä häämöttää ja istun edelleen koneella. Toki välillä keitin kahvit, otin lääkkeet ja söin jotain pientä. Remonttimies kävi tyhjentelemässä keittiöstä laudan kappaleita ja hyllylevyjä jätelavalle. En voinut olla tarjoamatta hänellekin kahvia. Siinä tovi rupateltiin maailman menoja ja mieskin sattui siinä päiväkahviaikaan kotosalla piipahtamaan.

On se niin vaikea valita...käsityöstä tai tietokoneesta. Pitäisi kai laittaa lappusia kuppiin ja arpoa, että mitähän tänään tekisi, tyyliin "entten tentten"... Toki ulkonakin on kaunis päivä, mutta sinne asti en ole eilen päässyt ja tänään meinaan yrittää neljän jälkeen lähteä visiitille.

Pari pitkää sähköpostiviestiä tuli sentään tänään laitettua vastaukseksi kahdelle hyvälle ystävälle (Marja-Leenalle ja Hilkalle), joita on lyönyt hieman laimin omien "kiireiden" lomassa. Sitten tulee kerrottua tiiviestettyä elämäntarinaa siinä viestissä, jonka vihdoin ja viimein saa aikaiseksi kun ystävät ensin ottavat yhteyttä ja kyselevät kuulumisia.

Nyt kyllä meinaan edes muutaman palan virkata noita kukkapaloja tänään...