Tänäänkin oltiin kirppiksellä. Siis ainako me ollaan? Aika usein sanoisin....tuota tautia on liikkeellä ja taitaa olla kroonistumassa. Tosin tarkoitus oli ostella "pikkurhalla". Katselin taas ympärilleni niillä nukkekotisilmilläni...Tiitsa tietää. :))

388794.jpg

Löytyi kahdenlaista boordia 10cnt/rullan tynkä.Vaaleanpunainen sopiikin vallan hyvin ystävänpäiväkortteihin. IIIKKK...ne on edelleen vielä tekemättä. :(  Lisäksi ostin puoli tusinaa posliinisia munakuppeja, sillä tuleehan se pääsiäinenkin vielä. Minulla on yläkaapissa jossain ehkä yksi samanlainen munakuppi 70-80-luvulta. Noista munakupeista maksoin 6x30cnt=1,80 euroa. Kahdella eurolla ostin uuden sarjan nukkekodin astioita, joissa oli Nalle-Puh aiheinen kuvio. Siinä oli neljä lautasta ja mukia sekä sokeriko, kahvipannu ja maitokannu. Lisäksi löytyi 2x10cnt:llä kaksi posliinista pikkunukkea. Sitten joku oli tehnyt puisia ja vateja ja pieniä lautasia ja mukeja sekä paljun jostain massasta. Nehän voisi vaikka itse maalatakin. Niistä maksoin vain 30 cnt yhteensä..

388796.jpg

Ostin 50cnt:llä kontaktimuovia, jota voi käyttää nukkekodin lattiaan tai roomboxeihin tai kalusteisiin pintamateriaalina. Sainpa vielä 20 cnt:llä siemenhelmiä, nuken kastelukannun, harmaan pesuämpärin sekä six-packin juomaa nukkekotiin. Kohtahan voi vaikka tupaantuliaisetkin järjestää, kun on kuppejakin enemmän.