Lauantaina käväisimme kirppareilla, totuttuun tapaan. Nämä löytöni nousivat ehkä päällimmäisenä mieleeni.

1244487.jpg'

Ajatella, että kahdella eurolla sain tämän pöydällä lojuvan läjän askartelumateriaalia kirpparilta. Suurin osa materiaalista on jouluaskarteluun, mutta eihän tässä olekaan enää kuin 11 kuukautta jouluuun, heh.
Pussissa oli 13 arkkia joulusia 3D-kuvia, erivärisiä aaltopahveja, pari arkkia tarratyynyjä, silhuettisakset, pieni lehtiö, pari pussillista pieniä jouluenkeleitä, pussillinen puisia joulupukin päitä, pussillinen kimaltelevia kuusia ja lumikiteitä, tarroja, ääriviivatarroja pari arkkia, kartonkiarkkeja, kuviollisia arkkeja, jotain verkkomateriaalia koristeluun, kynttilöiden tekoon pieniä steariinipusseja ym. Tosi paljon tavaraa ja monet noista pusseista olivat avaamattomia, joten tämä oli edullinen löytö.

Samalta pöydältä löysin sydämellisen kirjepaketin 10 centillä.

1244517.jpg

Näistähän voi leikata vaikka sydämiä somisteeksi ystävänpäiväkortteihin. Kaikkea kivaa sitä kirpputorilta löytää, kun pitää silmänsä auki.
Eilen vielä käytiin Prisman parkkihallin kirpputorilla, josta muutamat housut löysin ja miehelle siistejä paitoja edullisesti. Itselläni tuli taa pieni moka housujen ostojen kanssa, sillä molemmat housut olivat lantiomittaiset. Toiset kyllä mahtuiva, sillä ne olivat omaa kokoani, mutta toisten mitan otin sen kyynärpää mitan mukaan ja sehän ei sitten pitänyt paikkaansa, sillä lantiomittahan on leveämpi. Eikä oikein tällainen mummo osaa pitää lannehousuja, sillä on koko ajan tunne, että ne tippuvat yltä.Mietin, että mitä niiden kanssa teeen, vai laitanko kiertoon. Vain euron niistä maksoinkin ja ne olivat kyllä KappAhlin housut, joten ei ihan iäkkäät kuitenkaan. Käytiin vielä Myyrmäessä parilla kirpparilla ja löysin hajonneen vetokärryni tilalle toisen ja siitä maksoin vain kolme euroa. Nyt on ainakin hyvä veto-osa kun kuljettaa taidetavaroita kerhoon mennessä.