Hieman viivästyi arpajaispalkintojen lähettäminen voittajilleen. Viime perjantaina kuitenkin mies sai laitettua voitot postiin ja todennäköisesti kaikki kolme voittajaa, ovat saaneet ylläripakettinsa, joten voin ne täällä muillekin esitellä.

Ensimmäinen paketti mein Eleviinalle. Hän sai toivomuksensa mukaisesti violetin sävyistä lankaa. Oli hieman vaikea löytää ihan violettia. Llisäksi oli vaikea löytää samanlaista lankaa kaikille, kun otin huomioon hieman väritoivomuksia. Toivottavasti langat olivat kuitenkin mieleisiä. Langat löytyivät Lanka-ja Neulestudio Villiksestä.

1364631.jpg

Eleviina sai huopuvaa villalankaa pari vyyhtiä. Lisäksi paketeissa oli pääsiäistarrjoja, höyheniä ja tipuja sekä. Pientä tilpehööriä laitoin myös jokkoon, jos innostaa tehdä kortteja. Pääsiäisen tuntumassa voi laittaa rairuohoa kasvamaan ja kesää varten istuttaa kosmoskukkasekoituksen siemeniä itämään. Elinluovutuskortit kuuluvat vakiona voittopakettiin, joten toivon, että niille löytää käyttöä.

1364682.jpg

Maaruselle lähti pari kerää punaista alpakkaa ja muuten lähes saman sisältöinen paketti.

1364684.jpg

Kangaskasan langat (vihertävä ja turkoosi) ova Lanette-merkkistä lankaa. Muuten tässäkin saman kaltainen sisältö kuin edellisissä.

1364694.jpg

...ja jotta näin pääsiäisen maissa, suklaan himon yllättäessä....pistin mukaan muutaman pienen suklaamunan siltä varalta.

Mukavia hetkiä voittajille neuletöiden parissa.