Nyt on Vappu takana päin...ehkä onneksi, ainakin monen sivusta seuranneen kannalta Vappuhan on työläisen juhla ja jokainen juhlii tavallaan....Onks muuten Viljoa näkyny?

Viljo näytti lähteneen Vappua viettämään ja seurasin tänään Viljon kulkua kadun varjoisalta puolelta. Tällaiselta se näytti:

1517478.jpg

No, ensin kun lähdetään matkaan, niin täytyy toki hankkia polkupyörä. Mistäköhän sellaisen saisi? Jospa joku olisi unohtanut omansa kaupan pyörätelineeseen. Voihan harmi, kun ne on jätetty lukossa telineeseen. No, otetaan tuosta pyörä ja jätetään etupyörä telineeseen....kaipa jostain löytyy sopiva etupyörä siihen. Näköjään matka on jatkunut.

1517480.jpg

Matkalla on kiva ruiskuttaa sotkuserpenttiiniä puun oksille ja maahan...antaa kummasti väriä tähän harmaaseen kevääseen.

1517486.jpg

...jotta tuokin harmaa ikkuna saisi vähän väriä, niin sitä on mukava korisella hieman.

1517488.jpg

Jossain vaihessa sitten Viljollakin alkaa tulla laskuhumalan paikka. Tuo aseman ovikin on tuossa tiellä ja vielä kiinni, joten potkaistaanpa se auki. Hitsi, kun taisi mennä luja panssarilasikin rikki, mutta mitäs väliä sillä on....kyllä Viljo on kova jätkä.

1523146.jpg

No, niin ja nyt alkoi jo Viljoa ramasemaan, joten torilla on siihen tarkoitukseen oiva lepopaikka. Pyörä kauniisti tuohon viereen ja muut nyssykät turvallisesti pedin viereen. On tainnut muuten mamma näyttää ovea vai mitä lie matkassa tavaraa? Pikkuhiljaa matka jatkuu...

1517498.jpg

Onneksi ei tullut hätä käteen, kun siitä selviää käden käänteessä.

1517499.jpg

Kaivonkansikin tulee värikkäämmäksi, kun siihen vielä ruiskuttaa serpenttiniä ja nyt on vapputunnelma, jossain muualla kuin katossa.

1517500.jpg

Vappujuhlat jatkuvat sitten kavereiden kanssa lasten leikkipuistossa. Siellähän on hyvä juhlia, kun on kunnon puitteet juhlintaan.

1517502.jpg

Mäyräkoiran nahkoja ainakin näyttää kulkeutuneen leikkikentälle, joten mahdollisesti Viljolla ja kavereilla on ollut oikein kennel mukanaan.

1517503.jpg

Millä lienee pöytäkin katettu, ainakin mäyräkoirilla ja juhlapäivään kuuluvilla nautintoaineilla. Kiva on äidin mussukoiden mennä sitten huomenissa taas leikkipuistoon, kun ei tiedä minkä hiekan jyvän alla niitä lasinsirpaleita taas piilee ja tupakannatsoillakin on kiva leikkiä.

1517504.jpg

Niinpä kotiin päin tulessa sitten ottaa jostain syystä kaikki nuppiin ja kun ei ketään muuta satu olemaan siinä iskettävänä, niin metallisella ralliraudalla on hyvä hajoittaa tyhjäksi jääneen liikehuoneiston ikkuna. Tosin laseja näytti olevan ainakin kolme kerrosta, mutta sopivasti sirpaleita ja arvokkaan laskun saa tuostakin ruudusta aikaiseksi. Onks Viljoo näkyny....minne se meni?

1517505.jpg

...ja ettei totuus unohtuisi, niin "milloinka vaimo sai viimeksi kukkia"? Se asia pitänee korjata. Näyttää Viljo noukkineen Rentun liljan jonkun kukkapenkistä, mutta eipä tainnut olla kotiin menemistä, kun kukka oli hyljättynä kiveyksen päällä.

Tällälailla näyttää vappu sujuneen kadun varjoisella puolen ja ajattelemisen aihetta näytti antavan Alko. Olisi ehkä kannattanut tyytyä siihen äidin tekemään kotisimaa, jossa ei ole niitä promilllejakaan.