Viime viikolla iski korubuumi päälle. Miehellä oli vielä kesälomaa ja pakollisista syistä piti oleilla pääkaupunkiseudulla, ennen lomailun viimeisiä mökkipäiviä. Niinpä sain houkuteltu kuskin Vantaalle Villihelmeen. Tämä oli ensimmäinen käyntini siellä, kun aiemmin olin yrittänyt vain nykiä suljetun liikkeen oven ripaa, mutta nyt onnisti mennä silloin, kun liike oli auki. Siellä oli paljon mitä erilaisempia helmiä ja tarvikkeita. Tosin, en oikein tiennyt tarkalleen mitä olin ostamassa ja mitä kaikkea tarvitsin. Loppujen lopuksi lähti matkaani korupiikkejä, korviskoukkuja, vaijerirulla ja solmukukkoja ym. Ostin mertrin hopeoitua vaijeria kokeeksi ja yhden metrin laadukkaampaa tavallista vaijeria myös metrin kokeeksi.

1794102.jpg

Helmiäkin oli pakko ostaa ja vaalenpunaiset helmet ne aina ovat ylitse muiden, mutta tarvisin tällä kertaa myös kirkkaan punaisia helmiä....erästä tiettyä ihmistä varten.

1794127.jpg

Torstaiksi oli saatava muutama  koru valmiiksi tuliaisiksi ystävälleni MarLille. Oli tarkoitus tavata hänet mökkimatkan varrella ja onneksi molemmille sopi tapaaminen, joten torstaina kaarsimme hieman tutusta matkasta poiketen, pienen lenkin ja ihastelimme samalla kaunista harjumaisemaa ja puhtaan sinistä järvivettä matkan varrella.

1794142.jpg

Hopeoituun vaijeriin kyhäsin punaisen lasisydämen. En onnistunut saamaan punaisia pullukampia ja pienempiä sydämiä korvakoruihin, mutta onneksi löytyi kuitenkin jonkinlaisia punaisia sydämiä, joten korvikset sopii kyllä samaan sarjaan. Lisäksi tein kolme erilaista kännykorua, joten vaihtaa voi aina mielentilan ja asun mukaan. Tein ruskean ison enkelin ja vaalenpunamekkoisen pikkuenkelin. Lisäksi ein sydämellisen kännykorun, joka sopii tuohon sydänsarjaan.

Toki sitä itseäänkin pitää hieman helliä, joten tein (ties monennenko) sydänkorun. Eihän sitä koskaan voi olla liian sydämellinen.

1794209.jpg

Mietin pitkään, että teenkö perinteisen sydänkorun. kuten MarLille vain laitainko helmiä siihen rinnalle. Päätin kokeilla helmien kanssa, mutta nyt en enää oikein olekaan varma, kummin olisi pitänyt. Saahan tuon sydämen tuosta pois, jos haluaa kokeilla hopeoidun vaijerin kanssa sitä.

1794225.jpg

Tässä sydän näkyy hieman paremmin. Se on oikeastaan vaaleanpunainen ja siinä on kullanväriä koristeita.

1794233.jpg

Itseäni unohtamatta, tein viime viikolla ja tänään, erilaisia korvakoruja. Nuo kirkkaan pinkit korvakorut kuuluvat aiemmin tekemäni kaulakorun kanssa yksiin. Hävitin jossain vaiheessa rosan väriset sydänkorvikset, jotka ostin viime syksynä Juukan kivimyymälästä. Ehkä ne ovat jossain  jemma-jemma-nimisessä paikassa....vaikea sanoa, mutta en ole löytänyt niitä mistään. Olisin halunnut samanlaiset, mutta Villihelmessä oli vähäisessä määrin sydänkorukiviä, joten jouduin tyytymään kirkkaan värisiin. Ehkä netistäkin niitä löytyy, mutta pitäisi kyllä olla muutakin ostettavaa kuin yhdet sydämet. Täytynee katsella ajan kanssa, jos ei satu löytymään. Onhan minulla kirkas isosydäminen kaulakorukin, joten siihen ne ainakin sopivat. Nyt on hetken aikaa ainakin vaihtelua koruvalikoimaan. Jospa sitä tulee pidettyä taas korujakin, kun saa naamataulunsa muutenkin "kuntoon".

Pitäisi innostua pian korttien tekoon, sillä kohta on  rippijuhlan aika.