Nyt iltasella ehdin vasta arpoa juhla-arvontani voittajat. Päätin arpoa kolme voittoa, kun vastaajia oli runsain määrin ja olkoon sitten vaikka yksi voittaja, kunkin juhlani kunniaksi. Ensimmäisen ja viimeisen jatkoaikani sekä kaksivuotisen blogini kunniaksi järjestin tämän arpajaiseni.

Onnetar oli jo ehtinyt simahtaa, joten päätin selvitä omin avuin tästä arvonnasta. Kirjasin jokaisen osallistujan nimet ja kommentointiajan ylös ja laskin jokaiselle henk.koht. arvontanumeron. Leikkasin lappuset arkista ja taiitoin ne litran muovikannuun, josta nostin yksitellen ne etäisyyden päästä ja tarkistin voittajat.

1327625.jpg
arvottavat lappuset

1327627.jpg
...ketäköhän arpaonni tänään suosii?

"Kell' onni on....?"

1327629.jpg

Juhlapilli piipahtaa ja tovet raikuvat: "Paljon Onnea vaan, paljon Onnea vaan, Paljon Onnea  Eleviina, Maarunen ja Kangaskasa...Paljon Onnea vaan!"

Onpas jännä juttu, että kaikki arvonnan voittajat olivat käsityön harrastajia. Lisäksi minua on ilahduttanut Eleviinan blogissa, kuinka hän nuoresta iästään huolimatta on innostunut käsitöistä ja bloggailemaan meidän aikuisten blogeissa. Hieno homma.

Tässä voittajien kommentit:

KANGASKASA www
19.02.2008 - 07:28
Paljon lämpimiä onnitteluja isojen ja tärkeiden merkkipäiviesi johdosta! On ollut hienoa tutustua sinuun blogisi välityksellä ja päästä iloitsemaan sinusta ja tiedosta että erittäin vaikeistakin sairauksista päästään takaisin elämään. Teet tärkeää työtä kertomalla sairauksistasi!

Sydäntä lähellä olevat harrastukset minulle ovat käsityöt, lasten harrastuksissa mukana oleminen ja kuntouinti. Tärkeintä elämässäni ovat perhe ja läheiset. Myös se terveys mikä kullekin on suotu, ja sairauksien paras mahdollinen hoito, luottamus tulevaan vaikeidenkin aikojen keskellä.

Elinluovutustestamentti minulla on ollut n. 19 vuotta, eli puolet elämästäni.

ELEVIINA www
24.02.2008 - 22:26
Tärkein harrastukseni on ehdottomasti käsityöt, milloin on paha mieli, milloin ärsyttää niin käsitöitä tehdessä tule aina hyvä mieli!
Tärkeintä elämässäni on läheiset ja heidän terveys... :)

MAARUNEN www
22.02.2008 - 12:48
Onnittelut <3
Harrastuksiini kuuluu neulominen ja laulaminen. Tärkeintä ovat usko Jumalaan, lapset ja mies.

ONNITTELUT VOITTAJILLE JA KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE JA BLOGGAJILLE!
Voittajat, olkaa hyvä ja lähettää sähköpostitse yhteystietonne ja lempiväritoivomuksenne. :)