Aamuvarhaisella suunnistin kulkuni iranilaiselle hovikampaajalleni. Onneksi tutkin vielä varmuuden vuoksi aikataulut ja reitin netistä. Bussi olikin muuttanut kulkureittiään ja teki muutaman kilometrin kiepin, ehkä olisin muuten luullut hypäneeni väärään bussiin. Perille päästiin, mutta aika kylmissäni olin, sillä jouduin odottelemaan pysäkillä edellisen auton mentyä nokan ohi, vaihtaessani bussia.

Nyt on entistä ehompi hiusmallikin taas. Varaahan ei ikinä olisi, mutta siitä huolimatta tein radikaalin päätöksen ja leikkautin hiukset sekä otin permanentin. Nyt pysyy hiuksetkin paremmin myssyn sisällä talvipakkasellakin. Kulmatkin on muotoiltu ja värjätty. Siinä sivussa satuin mainitemaan, että mulle kasvaa lääkkeistä johtuen ihokarvoja ja ikävät viikset, mutta onneksi olen vaaleaverikkö. Kampaaja kysyi, että haluanko hänen poistavan ne. Sanoin, ettää kyllähän se käy. Ihmettelin, että hän otti rullalankaa..sitoi sen kaulansa ympärille ja  asetti langanpätkät sormiensa väliin. Sitten siitä vaan nopein liikkein "hirttämään" ihokarvojani. Vähän ikävän tuntuista pistelyä, aivan kun kulmakarvojen nyppimisessäkin. Hetken päästä homma oli hoidettu ja viikeset olivat tipotiessään. En pä ollut aiemmin tuollaisesta keinosta kuullutkaan. Se kuulema on turkkilaisten ja initialaisten ikivanha tapa, jolla myös säärikarvojaan poistavat. Kaikkea uutta sitä oppii muista kulttuureista.

369602.jpg

Edit 1:(22:50): Yleisön pyynnöstä julkistan vielä tämän itsestäni nappaamani permiskuvan, kun kukaan täällä torpassa ei ole hereillä tähän aikaan, kuin itse yökyöpeli. Kai tästä jotain tolkkua saa. :)

Aikaa oli sopivasti, jotta ehtisin kuntosalille. Olin varmuuden vuoksi ottanut tossut ja t-paidan mukaan. Tosin matka oli hieman mutkikas. Jouduin neljällä julkisella kulkuvälineellä menemään salille. Ensin linja-autolla, sitten metrolla ja kahdella raitiovaunulla. Perillä olin kuitenkin vajaassa tunnissa.

Kotiinpäin tullessa poikkesin pikaisesti itsepalvelukirpparilla. Paljoa ei ollut varaa tuhlata, mutta ostin viisi käsityölehteä 0,20 euroa kappale. Lisäksi ostin parit euroan kaavat. Löysin vielä 10 centin siemenhelmet, jotka purin tyhjään purkkiin. Lisäksi ostin tiskinkuivauspurnukan (metallisen). Kirpputoria ei yksinkertaisesti vaan voi ohittaa.  Enää huominen ja sitten torstaina lähdemme Tukholmaan.