Tuli taas jälleen kerran tosi kiire tehdä lauantain juhliin onnittelukortti. Olin perjantaina pikkujouluissa ja lauantai-aamulla oli sovittu puhelinkokous, jossa toimin puheenjohtajana. Aika kauhistuttavaa, että en ollut ehtinyt tutustua kokousmateriaaliin juuri ennen kokousta. Oli pienoinen pakko lauantain aamutunneilla tulostaa asiapaperit tietokoneelta ja lukea ne tarkkaan läpi. Nukkumaan pääsin vasta lähellä neljää aamulla ja kello piti pistää hyvissä ajoin soimaan, jotta ehdin mahdollisesti tehdä onnittelukortin ennen kymmentä, jolloin kokous piti alkaa. Onneksi en juuri saanut nukuttua ja nousin ylös kahdeksan aikaan, jolloin kaivoin askartelumateriaalia esiin ja onnekseni löysin yhden valmiiksi leikatun 3D-kukkakimpun, joten säästin siinä aikaa.

2108575.jpg

Tällaisen kortin sain viimetippaan aikaiseksi. Parempi taas myöhään, kuin ei ollenkaa.

Kokous kestikin aiottua kauemmin ja päättyi vasta kahdeltatoista ja yhdeltä piti olla 5-kymppisillä. On tämä elämä välillä yhtä juhlaa. Nyt on ollut viime aikoina monen moisia juhlatilaisuuksia ja eikä nämä tähän lopu. Synttäreillä oli mukavaa ja sain vielä Maijulta tällaisen hauskan työpalkkion....siitä pitkään odotetusta bolerosta, jonka tekeminen kesti kyllä puolisen vuotta. Itselleni sain sentään tehtyä sen hihattimen viikossa. Ehkäpä nyt vasta sitten sain jonkinlaisen käsityökipinän.

2108576.jpg

Olin saanut jo aiemmin askartelumateriaalia, mutta tämä paperikone oli luvassa jo alkuunsa. Tällä voi tehdä itse ns. uusiopaperia paperista ja vaikkapa serveteistä ym. materiaalista. Täytyy vaan lukea ohjeet ennen aloittamista, sillä siitä on jo aikaa, kun viimeksi olen sitä paperia tehnyt.