Höh, sanon minäkin. Eilen, vai oliko se ihan oikeasti tänään aamuyöllä. Yritin kirjoittaa postausta, niin se näkyi monen monituista kertaa Vuodatuksen päivitettyjen listalla, mutta en onnistunut päivittämään sitä blogiini. Kone latasi ja latasi, mutta odotettuani aina lähes vartin, jäi lataus kesken, joten poistin sen ja yritin uudelleen. Loppujen lopuksi näin siellä listalla uusia päivityksiäni moneen kertaan ja enää en sitten uskaltanut yrittää, vaan menin nukkumaan siinä uskossa, että joudun aamulla kirjoittamaan tuon tekstin uudelleen, ehkä onnistuisin paremmin. Olinpa hieman "äimän käkenä" kun näin kommenteista, että joku on huomioinut sen koneellaan yhdeksän kertaisena. Aika noloa...joten onko syy ongelmaan Vuodatuksen takkuilussa, vai jossain täällä päässä. Anteeksi nämä haamupäivitykset, mutta heti sen huomattuani poistin nuo ylimääräiset postaukseni. Ihan niin henkeen ja vereen en kuitenkaan tämän sivupohjan nimiin vanno, että yhdeksää kertaa sitä mainostaisin, heh-hee.
Tänään menen leikkauttamaan ja värjäämään hiukseni kesäkuntoon, joten taas sitten uusia pohjustuksia saadaan tänne päähän. Katsotaan sitten illemmalla, jos kehtaa niitä näyttää.
Viikon verran vielä täällä haamuillaan ja sitten on kesäloman aika. Tosin pelkään hieman, että sairaalasta tulee jotain "ikävää" viestiä siitä koepalavastauksesta, joten ehkä joutuisin käymään siellä loma-aikaan. Jos mitään hälyyttävää ei havaita, niin en kyllä lomaani ala pilaamaan poliklinikkareissuilla, joten sairastan sitten ajallaan taas. Tosin pitäisi kai oppia, että sairaudet tulee ajallaan, lomaa tai muita suunnitelmia katsomatta. Joskus nuorempana sen olen saanut kokea, että on ajateltava itseään ykkösenä ja sitten vasta muita asioita. Muistissa vielä ajat, jolloin ei voinut suunnittella menemisiään ja tekemisiään yhtään päivää pidemmälle. Enhän tosin vieläkään oikein osaa tehdä pitkän ajan suunnitelmia, eli haaveita voi kantaa, mutta niitä voi joutua muuttamaan matkan varrella. Mikään ei olen niin varmaa, kuin epävarma.