Lisäsin tuohon profiilitekstini alapuolelle kamerani, jolla kuvaan. En sitten millään ymmärrä, miten noita laatikoita sivupalkissa voi siirrellä. Tämä kamerani olisi joutunut uuden laatikon myötä, ihan sivun alalaitaan, josta sitä ei kukaan näe.

Lisään sen tähän vähän isommassa koossa, kun aina silloin tällöin, joku ihmettelee minkälaisella kameralla oikein kuvaan. Tämä Canonin digikamera on jo vuosia vanha. Toissa syksynä se ehti saada jo tällin Kolin kalliolla, kun vähän liukastuin ja kameran zoomi sattui olemaan kuvausta varten auki. Linssisuojuken sivusta lohkesi pieni pala ja pikkuruinen jousi jäi kurjasti varjostamaan linssiä. Onneksi näppärä mieheni sai sen työnnettyä pois tieltä. Muutama klommo kameran zoomin metallissa on, mutta ei tahtia haittaa ja linssi sulkeutuu ongelmitta. Se on vaan sellainen esteettinen virhe.

Kamerassa on kääntyvä näyttö, joten sillä on mielestäni hauska kuvata erilaisista kuvakulmista ja asennoissakin. Kuvaan paljon erikoistoiminnoilla, kuten yökuvauksella ym. toiminnoilla.

Kamera on Canon PoweShot A640, jossa on 10.0 megaa ja 4Xoptinen zoom. Minun taidolleni ihan passeli kamera. Järjestelmäkameroista en ymmärräkään yhtään mitään.

PS, Viikko sitten valokuvatorstain kuvaahaasteen kuvassani olevaan hirveen oli 150-200 metriä matkaa eli seisoin mökkimme luona ja zoomilla otin kuvan autosta ja hirvestä. Kohtuullisen lähelle saa kuvauskohteen vedettyä.

Tällä kameralla jatketaan, vaikka olisihan se joskus mukavaa kantaa käsilaukussa vähän pienempikokoisempaakin kojetta. Naisen käsilaukkuun kyllä mahtuu kakkea, maan ja taivaan väliltä...eikös mahdukin?