Harvoin innostun shoppailemaan, mutta eilen Itäkeskuksessa käydessämme taidenäyttelyssä, samalla tuli mieliteko mennä hieman shoppailemaan. Oli ihan pienoinen pakko mennä katsomaan paljon puhuttavia kyniä, joita oli alessa Suomalaisessa kirjakaupassa. Nämä lähti sitten matkaa, ettei jäisi kotona harmittelemaan, ettei tullut ostettua.

1514341.jpg

Onhan paketissa kyllä aikamoinen määrä vesiliukoisia kyniä, joilla on mukava opetella värittämään leimasinkuvia. Parinkymmenen kynän setti olisi ollut vain jokusen euron halvempi, joten tämä tuntui tosi kannattavalta ostokselta.

1514358.jpg
Aika mahdoton määrä hieman erisävyisiä kyniä ja tein oheen värikartan. Toki värien sävy riippuu siitä, miten värejä käsittelee.Sitähän voi laveerata vaaleammaksikin halutessaan.

1514359.jpg

Akvarellipaperia oli hieman vaikea ostaa, kun ei nähnyt sitä paperin pintaa, sillä pakkauksen päällä oli kelmu. Tämä paperi oli aika sopivan paksuista, mutta pinta oli hieman rosoista, joten leimailin tänään nurjalle puolelle.

Suomalaisesta kirjakaupasta jatkoimme Cittarin puolelle ja oikeastaan vuosiin ei ole tullut käytyä Itiksessä liikekeskuksessa. Huomasimme Tiimarin ja enpä tiennyt, että siellä olin Tiimarin Outlet-myymälä, jossa oli suurin osa tuotteista -70%.  Hieman rapiat vitonen meni kauppaan ja tällaista mtaeriaalia löysin.

1514363.jpg

Viisi pakettia erilaisia askartelupapereita sekä kukkaniittejä lähti matkaan Tiimarista.

1514377.jpg

Näitäkään askartelunauhoja ei voinut vastustaa ja kun kerran halvalla sai.

Illalla vielä pistäydyimme Vantaalla, vakuutusyhtiön myymälässä, josta löytyi myös jotain asiaan kuuluvaa. Pakkohan oli ostaa, vaikka ei oikein tiennyt mitä kaikkea askartelusetti sisälsi, mutta kun halvalla sai.

1514368.jpg

Paketissa oli neliön muotoisia kartonkeja, jotka olivat jotenkin muotoon taitettuja ja jokaisessa laidassa näytti olevan lävistettyjä reikiä. Setissä oli muutama erivärinen arkki kartonkia sekä pari softista. Lisäksi siinä oli helmiäiskukkia, metallilenkkejä sekä pyöreitä metallihohtoisia pyöreitä levyjä, askarteluteippiä sekä kultatussi. Kaipa niistä jotain keksii.

Löysinpä vielä paketillisen vanilijan väristä tulostuspaperia, joten eiköhän näillä pärjää taas muutaman päivän.  Tänään olen ollut jopa ahkera ja leimaillut muutaman arkin korttikuvia varastoon. Suuein osa on kyllä vielä väritystä paitsi.