Tehtiin treffit tänään Malmin Polgaran kanssa "Herjaamolle", jossa hän on töissä. Velhotar oli loihtinut minulle kaikkea pientä tilpemähööriä kotoisasta kolostaan ja luvannut ne minulle pientä kahvirahaa vastaan. Niinpä lähdin pienelle happihyppelylle annettujen ohjeiden mukaisesti. Ovella meinasin kuitenkin kompastua Posti-Paten lähetykseen, kun en ollut kuullut Paten käytnitä. Laskujakin oli tipahtanut luukusta ja sähkölasku ei tietenkään mieltä paljon ylennä...arvioitu sähkönkulutus kahden hengen taloudessa kolmelta kuukaudelta on runsaat 80 euroa ja harvoin edes pyykkiä pestään sisällä. Tosin pakasteet. telkkari ja tietokonehirviö vievät enemmän virtaa.
Isoimpana pakettina...johon melkein kompastuin..löytyi Tatsin lähettämä arpajaisvoitto, pronssisijalla jakamassa toiseksi nopeimpana tasalukubongausta 9999...eli ei täyttä kymppitonnia edes haettu tällä kertaa...Tatsi halusi olla "erilainen nuori."

397605.jpg

Pakkohan tämä paketti oli heti repiä auki, vaikka olin jo oven välissä lähdössä Velhottaren luokse. Kuin pieni lapsi....yhtä utelias.

397612.jpg

Mitä paketista paljastuikaan? Ihanuuksia korttiaskarteluun ja vähän muutakin. Ensiksi siellä oli kolme arkkai 3D-kuvia, itse tehty kaunis kortti, viisi palasta erilaisia taustapapereita ja ihana nallesabluuna...pieni  Unisymbolit kirja (kiva minikoikoinen) ja sokerina paketissa oli kaksi laku-Pepeä. Nami, nami...oli ihan pakko ottaa toinen matkaevääksi, kun lähdin kävelemään Herjaamolle.

Löysin Herjaamon helposti ja soitin Velhottarelle, että tulossa ollaan. Pikainen tapaaminen livenä. Lämminhenkinen ensitapaaminen ja muutaman sanan vaihto. Aarrepussukka vaihtoi omistajaansa ja lähdin tallustamaan

397633.jpg
3 miniatyyritaulua nukkekotiin. snadi possu ja tipupilli. Papukaijankin voi ripustaa nukkekodin kattoon tai ikkunan eteen. Hopean värisestä simpukasta en vielä tiedä mihin sen soveltaisin. Pieni noppapeli käy varmaan nukkekotiin, kuin myös tuo pillitipu ja minipossukin. Pikku pellekoriste nukkekodin seinälle ja mietin noita metallisydämiä ja kilikelloa vileä. Kiitos Velhotar.

Malmin suuntaan ja samalla käväisin kirppiksellä. Paljoa ei ollut rahaa tuhlattavissa, mutta mitä näinkään. Jossain vaiheessa talvella olisin jo ostanut vastaavat kengät, mutta ne oli aika kalliit ja jokin painoi kantapäässä. Täällä oli just nappiinsa oikean väriset ja kokoiset ja hintaisetkin talvisaappaat. Hintalapussa luki, että maksaa 4 euroa. Kokeilin jalkineita, sopi kuin valettu, joten ne minä ostin.

397642.jpg

Nyt sitten on sävy-sävyyn sopivat talvisaappaatkin. Tosin pelkään, ettei ne kovin kauan pysy siistin värisinä, kun ovat niin vaaleat.

Tulomatkalla kotiin olin sitten niin tsimppi...selkää kolotti ja jalat tuntuivat taikinalta. Oli laahustettava kotiin ja huilittava hetken. Ostin kotimatkalla halpakaupasta muutaman suklaapatukan ja suukkoja, hemmotellakseni itseäni.

Tänään oli siis oikein yllätysten aamupäivä. Sitten vielä ylläri-pylläri, kun eilen kävin kommentoimassa Cottonellan blogissa, niin Marja oli päättänyt ylläriarpajaisista. Kaikki, jotka olivat kommentoineen hänen ystävänpäiväarvontaa, osallistuuivat siihen. Tosin se oli ylläri, eikä sitä oltu mainittu. Eilen sitten kävin kommentteja lukemassa, niin ylläri, ylläri... Ketään muita ei ollut kommentoinut siihen, joten Marja kyseli yhteystietojani ja lupasi minlle palkinnon. Ei voi olla totta....hyvä tuuri sen kun jatkuu. Kiitos Marjalle ja odottelen Posti-Patea ensi viikollakin yhtä innokkaasti.