Sunnuntaina poikkesimme vesisateen saattelemina Prisman parkkiksen kirpparille sekä paikalliseen itsepalvelukirppikseen. Vielä ennen lipasvahdiksi menoa käväisimme Kannelmäessä Kirpputori-Ainossa. Reissuilta mukaan tarttui mm. seuraavan laisia kirppislöytöjä:

2020010.jpg

Tällaisen pinkin putkikassin löysin kolmella "eukolla". Sopivan kokoinen, kun ei ole liian pitkä ja aahhh....katsokaa mikä väri.

2020011.jpg

Löysin vielä pari rasiallista puisia, värikkäitä numeroita, joita voi käyttää vaikka synttärikorteissa. Tuon vanhan liinan löysin 50 cnt:llä, joten ei ollut hinnalla pilattu.

2020013.jpg

Eihän sitä näin joulun alla koskaan tiedä, että milloin innostuisi enkeleitä tekemään. Ostin eurolla tämän setin.

2020015.jpg

Pari tällaista Ikean hyllykköä löysin neljällä eukolla per kipale. Olivat aivan avaamattomissa paketeissa. En vielä ole selvitellyt minne ne laitan  Alkuperäisen suunnitelmani mukaiseen paikkaan eivät ole ihan sopivat. Yritän etsiä sopivan paikan.

2020016.jpg

Suosikkilaulajani cd.n löysin myös. Kaiman levyjä on jokunen kappale jo ennestään.

2020014.jpg

Tätä kannua en voinut vastustaa. Se oli aivan pakko ostaa. Eihän se mitään keräilyposliinia ole, mutta soman kokoinen ja värinen. Ei ihan pieni kannu, mutta ei kyllä mikään iso maitokannukaan. Eiköhän tällekin vielä käyttöä löydy.

Lisäksi löysin vielä pikku-ukolle jokusen hauskan lastenkirjan. Iltalukemista riittää jälleen pojan vanhemmille.

Ensi viikonloppuna ei sitten kirppiksille pääsekään, kun on pyhäinpäivä ja menemme jälleen jatkamaan mökin talviteloille laittoa.