Aamusella oli taas pakko piipahtaa Prisman sunnuntaikirppiksellä. Löysin kolme kerää Mandariinilankaa vanhaa rosaa. Jotain puuvillalanakaa todennäköisesti ja maksoin niistä vain puolikkaan euron verran kolmesta kerästä. Sitten käytiin iltapäivällä ohikulkumatkalla Pakilassa kissakirppiksellä. Siellä olikin jotkut markkinat ja ihmisiä oli kuin Vilkkilässä kissoja. Tilat ovat kirppikellä äärimmäisen pienet ja siksi ahtaissa oloissa sieltä on lähes vaikeata mitään löytää, mutta silmiini sattui jotain vaaleanpunaista....Se oli paperinarukerä. Siitähän saa hyvää materiaalia jouluisiin paperienkeleihin. Kerä maksoi yhden euron. Muuta en ostanut, mutta mies iski kätensä painavaan keilapalloon. Oli äärimmäisen tyytyväinen saadessaan sellaisen neljällä eurolla, kun keilakaveri oli ostanut pallon yli 120 eurolla. Siihenhän ei köyhällä ole varaa.

458296.jpg
Rosaa puuvilla lankaa

458300.jpg

pinkkiä paperinarua

Hupsista....Äskettäin napsahti blogissani jälleen tasaluku täyteen eli 60 000. Kiitos taas teille rakkaat blogiystävät, että ahkerasti täällä käytte vierailemassa. Nyt en kuitenkaan pidä arvontaa, vaan odotellaan taas toista ajankohtaa.

Nyt jännitetään vaalituloskia...jos niissä nyt mitään jännittämistä on. Saahan nähdä minkälainen "seurakunta" sitä seuraavan kauden siellä Arkadianmäellä istuu. Onnea kuitenkin valituille! Toivotaan, että ovat sanansa mittaisia miehiä ja naisia. :)