Edellisestä viikonlopusta viisastuneena päätin ottaa mökille runsaammin näperreltävää, jos ilma käy hankalaksi. Näin näytti olevan lauantaina, jolloin satoi koko päivän aika runsaasti. Aamupäivällä tosin käväisimme kirkolla ja siellä tavanmukaisesti kirppiksellä. Tosin sieltä bongasimme vain lastenvaatteita tällä kertaa.
Perjantai-illalla aloitin koukkuamaan mohairlangasta itselleni vaihteeksi Salomonin solmuhuivia. Varastostani löytyi vanhan rosan väristä lankaa, jota olin ostanut näköjään joltain kirppikseltä....muisti pätkii...kerän. Mahtanee olla Kid Mohairia. Siitä ajattelin tehdä itselleni talven varalle huivin. Työn sain koukuttua valmiiksi lauantaina iltapäivällä.

911594.jpg

Tässä tämä huivini ja lankaa siihen meni koko kerä eli siinä taisi olla 100g tuota mohairlankaa.

911595.jpg

Tässä tämä huivi vielä lähemmin viikattuna.

Lisäksi kun aikaa oli ja lankaakin mukana, niin päätin tehdä jotain Palma-langasta. Ensin ajattelin pikkuneidin ponchoa, mutta kun ei ollut ohjetta eikä hajuakaan silmukkamäärästä, niin päätin neuloa langasta kaulaliinan. Tämä lanka tuntuikin neulottaessa kovin pehmeältä ja lämpimältäkin varmaan. Katsotaan kummalle mummin pikku-prinsessalle siitä tulee sopivampi. Toiselle täytyy myös tehdä sitten kun tämän saan ensin valmiiksi.

911598.jpg

Palma-lanka on rosa-valko-lilakirjavaa lankaa. Tässä työssä on 24 silmukkaa ja pituuden teen sitten summassa, kun katson mitenkä sen saa suhteutettua tuohon leveyteen. Saattaisi jopa sopia itse mummillekin. Nyt näytti jostain löytyvän se kadonnut inspis. Hyvä näin, sillä pian on kylmät ilmat tulossa ja joulukin pikkuhiljaa tulla jolkuttaa.