Munuais- ja maksaliitossa tänä vuonna vertaistoiminnan vuotta. Teemavuotena on tarkoitus lisätä vertaistoiminnan näkyvyyttä ja tunnettavuutta.

Ystävänpäivänä järjestetään Kampissa, Narikkatorilla klo 11-13 tempaus, jossa jaetaan "Et ole yksin" tekstillä painettuja ilmapalloja. Saamani tiedon mukaan palloja on jaossa 100 kappaletta ja jotta ehtisit saada ajoissa ilmapallon, niin kannattaa olla varhain liikenteessä. Tempauksessa jaetaan myös Et ole yksin-kortteja sekä elinluovutuskortteja ja annetaan tietoa vertaistoiminnasta sekä järjestön toiminnasta.

kuvalähde: Tarjuskan kuva-arkistosta. Tällä kertaa on jaossa on punaisia ja keltaisia ilmapalloja tekstein: ET OLE YKSIN

Et ole yksin- teema sopii hyvin ystävänpäivään, kuten myös vertaistoimintaankin. Toivon, ettei kenen kään tarvitsisi olla yksin. Rinnalla kulkijoita riittää, kun vaan hakeutuu mukaan ryhmiin. Mikä tässä parhainta, niin potilasjärjestössä ei kenenkään tarvitse olla yksin.

Haluatko antaa jollekin erilaisen lahjan....elämän lahjan? Sen voi tehdä, allekirjoittamalla elinluovutuskortin. Niitäkin on jaossa Narikkatorilla tai lähemmässä apteekissasi.

Anna lahja elämälle. Tilaa kortteja netin kautta.

Uutisotsikossa tänään myös mielenkiintoinen tv-lähetys:

Mtv 3 esittää tänään 45 minuuttia ohjelmassaan, klo 20:00 alkaen "Elinsiirron taitajat työssään".  Suosittelen!

Jälkijättöisesti voi ohjelman katsoa Mtv 3:n netti-tv:stä.

 

Tervetuloa vaan treffaamaan sinne Narikkatorille Kamppiin!