Viikonlopun Tampereen reissulla pitä hieman ulkoiluttaa myös kameraakin. Tässä näitä ulkoilukuvia.

Tuossa viimeaikona oli puhe Yykaakoo4-haasteen kohdalla Tillikasta. Siinä haasteessa oli hesalaisen Tillikka-ravintolan kuva. Tässä taustalla on sitten se kuuluisa Tampereen Tillikka eli teatteriravintola. Pitihän sekin ikuistaa, kun kerran saman niminen ravintola sijaitsee kotikonnuillani.

...veet Tammerkoskessa kiitävät ain, sillalla kuohuja kuunnella sain. Tässä näkymä sillalta.

Sopivasti satuimme Tampereelle maalaismarkkinoille. Malmillakin olisi ollut viikonlopulla maalaismarkkinat, mutta Tampereella näytti olevan kyllä enemmän markkinameininkiä. Mitään sen kummempaa ei tullut ostettua, kuin parit lihikset evääksi.

Koristeellinen lasikupoli oli Tampereen kauppatorilla, joka piti ikuistaa, kun vastapäinen rakennus peilasi siihen niin hauskasti.

Käveltiin kosken reunaa matkan ja kierrettin tien kautta Laukontorin suuntaan. Tässä tätä koskea edelleen.

Tarmpeelta nääs tämäkin kuva edelleen.

Käväisimme Laukontorin kupessa olevalla Radiokirppiksellä. Siellä oli väkeä kuin meren mutaa. Jotenkin tuli hieman Hesan VR-makasiinimainen olo eli sellainen, että pitäisi mahdollisimman nopeasti päästä ulos...kapeat väylät ja vaunuja ym. kärryjä tulee liikaa vastaan ja ihmisiä törmäilee. Emme ostaneet sieltä mitään ja lähdimme Koskikeskusta kohti, käväisimme kaupassa ja suuntasimme hotelliin. Tässä kävelysillalla hetken kuvasin Tammerkosken tyrskyjä.

Tässä sitä ympäristöoppia tulikin hieman käytyä läpi. Aika vähäiseksi jäi siis tuo Tampereella samoaminen. Autollakaan ei uskaltanut lähteä liikenteeseen, sillä parkkipaikat olivat kiven alla. Saimme tuurilla automme hotellin läheisyyteen, joten emme enää uskaltaneet sitä siitä siirtää pois, ennen seuraavaa aamupäivää.

Ihan mukava reissu, vaikka moni houkuttava kirppari jäikin katsastamatta.