Mikä ihme minuun on mennyt. Ensin ei kahteenkymmeneen vuoteen ole tullut mieleenikään virkata. Sitten joku saa ylipuhuttua minut virkkaamaan vaikeahkon pitsineuleponchon. Kun se sitten on puhkuen ja puhisten valmistunut, niin tulee tunne, että jotain kai pitäisi taas tehdä. Ajattelin, että ensimmäinen tekele on aina vaikeampi kuin toinen ja vahingoista viisastuu. Niinpä tänään ollessamme naisporukalla Prismassa, suuntana oli lankahyllyt. Sieltä lähti mukaan pari sinistä Nalle-lankavyyhtiä sekä Novitan Samos Lollipoppia pinkin kirjavana pari kerää. Lisäksi ostin vielä tuota Novitan valkeaa Samosta ja vihreää Samosta kerät.

Mitäpä niistä siis tekemään? Otetaan uusiksi tuo poncho...tiedä joutuuko vielä niitä muillekin tekemään, kun näyttää olevan kiinnostusta. Sitten näin muutamassa blogissa ihania virkattuja kasseja, joita kokeilen vaikka kesälomalla ja siihen tarkoitukseen ostin nuo Novitan Samos-langat. Pari virkkuukoukkuakin piti ostaa, kun tarvitaan hieman erikokoisia noihin töihin. Ans kattoo nyt mitä tää on, onks tää sitä vaiko tätä taiko mittään?

Kaiken kukkuraksi keksin eilen liittyä Novita-klubiin. Toivottavasti siitä on jotain hyötyäkin ja todella tulsi tehtyä jotain.

99933.jpg