Meillä oli tänään Potilasyhdistyksen askartelukerho. Olin suunnittelut, että tekisimme siellä Maijun ja Taavan innostamina paperisia ruusuja. Kävin ennakkoon ostamassa tykötarpeiksi: grillitikkuja, kukkateippiä, paperisia erivärisiä kukan terälehtiä sekä kuumaliimaa.Hileliimaa olikin jo omasta takaa. Kotona harjoittelin aamupäivällä muutaman ruusun tekoa etten ihan kylmiltään menisi muille opettamaan jotain, mitä en ole itse edes opetellut. Onnistuihan kukkaset, joten eiköhän niitä voida porukalla tehdä. Tosin meidän kerhomme on aika tynkäkerho....huomioon otten, että yhdistyksessä on toista tuhatta jäsentä. Meitä oli askartelemassa viisi henkiköä. Ihmetyttää ettei askartelu ja käsityöt sen enempää kiinnosta tai ehkä osa on niin sairaita, ettei jaksa. Toiset taas pitävät itseään vähemmän kädentaitoihin hurahtaneina. Ainakin meillä oli hauskaa ryhmässä ja kauniita kukkia saatiin aikaiseksi. Jätettin aluesihteerille ja toimistoon sihteerillemme kukkakimput keväisiä päiviä piristämään.

460706.jpg
Tässä on tykötarpeita, joita rahtasin mukanani kukkien tekoa varten. Liimapistoolit olivat lämpenemässä omalla pöydällään taka-alalla.

460709.jpg

Tällaisia ruusjuja minä sain aikaiseksi ja pöydällä on kaksi kerholaisen tekemää oranssia ruusua. Pitänee jatkaa vielä joku päivä kotosalla, kun kimputa hupeni valtaosa sinne järjestösihteerien pöydille. :) Aika hauskaa hommaa. Kiitos Taava hyvästä ohjeestasi!