Elinsiirronsaaneiden maailmanmestaruuskisat eivät saa siinä mielessä julkisuutte kuin muut maailmanmestaruuskisat. Joukko suomalaisia elinsiirronsaaneita on ollut parhaillaan Thaimaassa kilpailemassa mm. yleisurheilun saavutuksista ja myös keilailussa ja maratonissa. Ennakkotietojen mukaan on yhdistyksemme jäseniä saanut parikeilailussa kultaa sekä yksi siirtopotilas yhdistyksestämme 5 km katujuoksussa hopeaa. Hopeaa on saanut toinenkin elinsiirron saanut omassa sarjassaan katujuoksussa. Lisäksi kultaa on Suomelle tullut sulkapallossakin. Pronssia on tullut myös golfin lyöntipelissä.
Hyvä Suomi!
Muita tuloksia löytyy täältä. Hienoja saavutuksia jälleen. Kyllä kelpaa huomenna joukkueen palata jälleen koti-Suomen kamaralle.

866469.jpg

Saahan nähdä miten tässä meikäläisten keilaporukassa jäädään ihan alakynteen, kun kaksi maailmanmestaria saapuu keilailemaan porukkaamme jälleen. Tosin meikäläisten keilaaminen on lähinnä harjoittelua ja ajanvietettä. Saavutukset eivät ole niin tärkeitä, mutta kivahan se toki on onnistuakin välillä. Tuli viimeviikolla ostettua omat keilailukengät, niin ei tarvitse käyttää salin kierrätyskenkiä, jotka ovat olleet monien jaloissa vuoron perää.
Tässä eilistä harjoitusta....porukka oli hieman kutistunut, kun osa oli siellä Thaimaassa kisoissa.

866525.jpg

Eihän näillä tuloksilla vielä maailmanmestaruuskisoihin lähdetä ja on sitä paremminkin heitetty...näin sitä eilen. Hieman varoi noita uusia jalkineitaankin, kun ei oikein osaa sillä lailla oikeatyylisesti muutenkaan vielä ottaa niitä askeleita. Lisäksi keilapallot ovat niin arvokkaita, joten ennen pelivuoroa yrittää joutuin hakea telineestä itselleen sopivan painoisen pallon ja aina ei osu aukkojen kokokaan yksiin eli tuppaa olemaan hieman liian väljäaukkoinen pallo. No, kokemus tekee sitten ehkä mestarin. Vastahan tässä puolivuotta jokseenkin ollaan harjoiteltu ja vain kerran viikossa, joten ei sitä sovi vielä mitään huipputuloksiakaan odottaa. Tosin huipputuokset eivät ole tärkein asia, vaan osallistuminen ja liikunta. Kivaa, että on löytynyt joku yhteinen harrastus, jonne voi kerran viikossa yhdessä mennä.

Tervetuloa taas kotimaahan Elinsiirtoväen Liikuntaliiton kilpailijat ja Onnea voittajille!