Kaikille kiitos arpajaisiin osallistumisestanne. Nukkekodin tupaantuliaisissa kävi reippaasti väkeä ja kiitos kaikille hyvistä vinkeistä, miten saisin nukkekotiin mattoja. Yksi idea jo poiki sen, että ostin Tarjoustalosta vaaleanpunaisen kangastabletin, josta ajattelin saavani kivoja mattoja nukkekotiin. Muitakin kivoja neuvoja tuli, joten kiitos teille kaikille.

417239.jpg

Uskon, että tähän voi tehdä ristipistolla tai muuten kuvioimalla jotain tai ihan sellaisenaan, kun kanttaa reunat. Katsotaan saanko jotain vielä aikaiseksi.

JUHLA-ARPAJAISETKIN ON PÄÄTTYNEET!

Järjestin siis kahdet arpajaiset, koska olin niin iloinen. Toinen syy oli myös se, että piti nukkekodille pitää tupaantuliaiset ja sattui vain hyvään saumaan. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Aamulla yllätyin, kun aukaisin sähköpostini, että oli yli 50 postia tullut. Kiitos kaikille myötäeläjille ja huomasin myös, että suurimmalla osalla teistä on todellakin elinluovutuskortti lompakossa. Ne, jotka edelleen luulevat olevansa liian vanhoja siihen, niin lukekaa aiempia postauksiani asiasta sekä kysymyksiä kategoriasta "Kysy elinsiirroista". Sanon sen vielä kerran, että älkää turhaan huolta kantako omasta iästänne ja sairukistanne sekä lääkkeistänne, sillä Suomessa on ammattitaitoinen elinsiirtotiimi, joka pitää siitä huolen, ettei ota mitään huonokuntoista elintä. Elimet tutkitaan tarkkaan ennen kuin ne irroitetaan luovuttajalta. Ikä ei ole este. Kirjoitinkin viime viikolla vastineen Helsingin Sanomille aiheesta, mutta ehkä eivät ole sitä ottaneet julkaistavaksi, kun ei ole näkynyt.

Huomenna katsotaan joskus iltasella, ketkä ovat Onnettaren suosiossa tällä kertaa! Haluaisin, että te kaikki olisitte, mutta nyt ei ole mahdollisuutta siihen. Muille lähetän sitten virtuaalihalaukset. :))