Aamusella kuulin uutisen, että kaupungin osassamme on sattunut putkirikko ja sadat ihmiset olisivat vailla vettä.Ilta-Sanomat uutisoi asiasta tänään. Onneksi sentään tilanne ei koskettanut meidän asuinaluettamme. Äiti asuu aivan tapahtumapaikan lähellä, mutta hänelläkään ei ollut vedestä puutetta.

Iltasella kävimme kyläreissulta palatessamme katsomassa tilannetta. Liikenne oli ohjattu vastaantulevien kaistalle eli oli puolin ja toisin vain yksi kaista käytettävänä ja iso risteys oli poikkaistu osin liikenteeltä. Koko päivän olivat työmiehet ahertaneet kadulla ja tie oli avattu kaivinkoneella auki. Taitaa olla vähän isompi tieremontti tiedossa.

Vielä iltakuuden jälkeen oli tie- ja vesijohtohommat kovassa käynnissään.

Tiellä tuli vastaan mies vesiämpärinsä kanssa, kuten joskus ennen vanhaan, kun ihmiset hakivat vesiään vesiposteista.

Tällainen vesiposti oli asennettu vedenottopaikaksi torin kulmaan. Toivottavasti asukkaat saavat vetensä vielä tämän yön aikana, vaikka jälkihommat varmaan verottavat vielä pidemmän ajan

Naapuristossamme olevan vammaisten työkeskuksen henkilökunta voi hieman ihmetellä töihin palattuaan, kun koltiaiset ovat lennättäneet lukitun, metallisen postilaatikon taivaan tuuliin ja samoin on käynyt rakennustyömaalla olevalle muoviselle postilaatikollle. Mikä kumma saakaan nuoret kokeilemaan paukkujaan vuodesta toiseen niin hölmönhommana.

Samoin holtittomasti ampuivat nuoret rakettejaan Uuden Vuoden aattona, kun kävimme visiitillä tyttären luona. Pieni tyttönen istui lumikinoksen päällä risteysalueen penkassa, kun vastakkaisella puolen tietä oleva nuorisojoukko lennätteli rakettejaan. Yksi heistä kompastui raketin kanssa ja raketti mennä sujahti kohti pientä tyttöstä. Kauhulla katselimme mitä tuleman pitää. Tähtisateet piirittivät tytön, mutta onni onnettomuudessa....mitään ei onneksi käynyt. Tosin olisi voinut raketti osua suoraan lapsen silmiin. Joku tolkku se pitää olla noita raketteja lennättäessäkin.