Tuli hieman pikainen projekti Salomoninsolmuilulle. Ystävätär täytti viikonloppuna 60-vuotta ja lupasin tehdä Salomoninsolmuhuivin vaaleansinisestä mohairlangasta. Helpommin sanottu kuin tehty. Vaikka asumme täällä ruuhka-Suomsessa, niin eipä mohairlankaa ollutkaan ihan niin helppoa hakea kaupasta, kuin kuvittelin. Loppujen lopuksi piti torstaina lähteä ihan varta vasten hakemaan Lauttasaaresta Novitan myymälästä lankaa. Varmuuden vuoksi soittelin aamupäivällä ja tarkistin, että lankaa on saatavailla, jotta ei tarvitsisi tehdä hukkareissua myymälään asti. Koska en ehtinyt tarkistamaan mahdollista määrää, minkä verran olen aikaisemmin kolmiohuiviehin kuluttanut, niin päätin ostaa sitä ihan summassa ja ostin kuusi kerää vaaleansinistä Kid Mohairia.Tosin se näytti myymälän valossa aivan vaaleanturkoosilta langalta. Kotona taas se näytti vaaleansiniseltä väriltä. Langan nro oli 121....Näköjään valo vaikutataa aika paljon langan väriin ja erityisesti myymälän loisteputkien väri. Pitäisi kai mennä myymälän ulko-ovelle katsomaan minkä väristä lanka on päivän valossa.



Lankaa jäi vielä reilusti huivista eli lahjahuiviin meni kolmatta kerää KidMohairia.



Tässä tämä lahjahuivi on etupuolelta kuvattua. Tosin synttärisankari ei ehtinyt saada lahjaa vielä lauantaina, jolloin kävimme synttärikahvilla. Muuten ehkä olisin ehtinyt sitä tekemään, mutta olin luvannut mennä perjantaina blogiystäväni Papuliinin luokse visiitille. Siellä vierähti muutama tunti mukavasti. Perjantaina ahertelin sitä yömyöhään, mutta korttikin piti vielä siinä sivussa västätä, joten luovutin ja vein kauniin amaryllisistutuksen mennessäni ja lupasin toimittaa tämän huivin tänä viikkona.



Tässä tämä huivi on takaa päin kuvattuna. Toivottavasti ystävätär ei pane pahakseen, kun tämän jo tänne näytille pistin, jos hieman etuajassa sattuu kuikuilemaan sivustollani.



Tänään pikaisesti ehdin piipahtaa lähikirppiksellä, josta ostin pussillisen villasekoitelankaa 1,50 eurolla. Olipa edullinen pussi ja ehkä noista jotain sukkia tai lapasia voisi västätä.