Taas kirppiksen kautta kotiin. Kaupungista kokouksesta tullessani poikkesin kirppiksellä katsomassa jospa jotain "pientä" löytyisi, kun muutama lantti oli kukkaron pohjalla sopivasti. Uuteen keittiöön tekee vielä mieli ostella jotain sopivaa reksvisiittaa. Löysinkin tyylikkään hedelmävadin, joka sopii muuhun teräksen väriin hyvin. Aiemmin kun löysin teräksisen leipälaatikon. Keittiössä on nyt terästä ja pinkkiä kaunistusta.

154897.jpg

Tyylikäs hedelmävati tai miksikä sitä sitten kutsuukin löytyi 2 eurolla

Tykkään ostella ja kerätä erilaisia keittokirjoja ja eniten houkuttavat nuo herkkukirjat. Löysinkin kirpparilta pari aikakausilehtien kylkiäisinä todennäköisesti jaettua reseptikirjasta. Toisessa on jouluherkkuja ja toisessa ohjeita ja neuvoja juhlien järjestämiseen. Kirjasen nimi oli "kutsut kotona" ja jouluisen kirjan nimi oli "joulun aika". Maksoin niistä euron kipale.

154904.jpg

parilla eurolla herkkuohjeita

Lisäksi en saanut taas silmiäni irti pinkistä puserosta, joten sekin piti ostaa parilla eurolla. Se tosin oli käyttämätön ja siinä oli vielä tuotelappunenkin kiinnitettynä.

154912.jpg

Pinkki pusero, jossa rinnuksessa koristelua

Mitä kaikkea sitä taas saikaan kuudella eurolla? Siis taas tuli ostettua, kun halvalla sai... Onneksi ollaan viikonloppuna menossa mökille, niin ei pääse kirppiskierrokselle. Tosin nyt on Jousan Markkinat...toki sielläkin voi retkahtaa ostamaan turhuuksia. Enhän mä mitään turhaa osta, enhän. Kaikki varmaan on tarpeellista... ainakin tällä kertaa. Onhan tämä huomattavasti edullisempi tapa shoppailla kuin kalliimmissa muotiliikkeissä, joten kyllä kierrätys kannattaa. Sopii paremmin eläkeläisen kukkarolle.