Tänään käytiin taas Prisman parkkihallissa kirpparilla. Siellä ei tällä kertaa ollut juuri mitään ostettavaa. Ainoastaan ostin kaksi pientä kalustetta nukkekotiin. Torilla oli markkinat ja kansaa oli aika vähän laisesti liikenteessä. Sieltäkään ei mitään tarttunut mukaan. Päätimme lähteä etsimään kirpparia, jonka googlettamalla löysin netistä. Ihmettelin, etten sitä ollut huomannut ainakaan Vuolanteen kirpparisivustoilla tai ehkä se on tullut sinne sen jälkeen, kun olen etsinyt paikallisia kirppareita. Kävimme siis Keravalla Oliverin kirpputorilla. Vuolanteen sivustolta löytyy eri paikkakuntien suositut kirpparit ja sinne voi ilmoittaa oman alueensa kirpparit ja päivittää lopettaneet. Hyvä linkki lomamatkaa ajatellen, tarkistaa tuolta matkan varrella olevat paikat.

Tuolla Oliverin kirpparilla oli yli 200 pöytäpaikkaa ja löysinhän sieltä korillisen tavaraa. Paluumatkalla poikkesimme vielä Femmakirpparilla Tuusulassa ja Myyrin kirppiksellä Myyrmäessä. Laskettiin, että ehdimme vielä Kartanokirppikselle Konalaan, mutta sieltä emme kyllä löytäneet yhtään mitään.

Löysin paketin muovisia nukkekodin kalusteita. Vaikka ne olivatkin muovia ja uusia, niin ajattelin ostaa, sillä lasten leikkiin en viitsi oikein antaa niitä kalusteita, joita olen nikkaroinut.  Tässä edessä on Prisman parkkihallin kirpparilta löytämäni muovinen, punainen tuoli sekä vanha peililipasto. Siitä puuttui laatikko. Vanha pappa oli tuon joskus nikkaroinut lapsenlapselleen. Maksoin noista parista kalusteesta yhteensä 50 senttiä ja uusista kolme egeä ja rapiat päälle.

Pikku-ukolle piti etsiä talvisaappaita. Tällaisen siniset, nahkaiset saappaat löysin parilla eurolla. Lisäksi ostin poro-aiheisen fleesetakin  kolmella egelle pikkumiehelle pohjoisen matkaa varten. Sukkia, kolmen parin nipun, ostin Femmakirpparilta Tuusulasta.

Eihän tätä olkalaukkua voinut vastustaa. Tämä oli oikean värinenkin. Kesää kohti ainakin mennään ja katsotaan miten sitten mallaa asusteisiini.

Femmakirpparilta bongasin pinkin lyhdyn. Ei kai niitäkään ole koskaan liikaa?

Oliverista tarttui mukaan vielä pinkit jouluvalot. Onpahan sitten, kun taas uusi joulu on tuloillaan. Eihän siihenkään ole aikaa kuin 11 kuukautta enää.

Haukkuva ja ääntelevä pehmokoira oli euron lootassa, joten se lähti meidän matkaan.

Yhden rosan värisen t-paidan löysin kirpparilta ja Myyrin kirpparilta limenvihreän paljettikoristeisen, hihattoman puseron. Mullahan on se limenvihreä jakkupuku, jonka jokin aika sitten löysin. Saas nähdä miten väriin tottuu.

Ei taida viikkoa olla, ilman kirpparia ja joskus tuntuu, ettei päivääkään. Maanantaina on yleensä lähes kaikilla kiirppareilla vapaapäivä, joten huomenna ei kai kannata lähteä kauppaan, hih. Meinaan tämähän on vähän niin kuin vanhojen mummojen rahapelit, pakko pelata kun käy kaupassa. Mun on taas pakko mennä kirpparille, kun käyn kaupassa. Siinähän se on "ohikulkumatkan" päässä....sama vaiva. Eihän aina ole pakko ostaa, eihän?