Inspiring Picturen tämän kertainen haaste:

Mistä riippuvuudesta sinä tahtoisit eroon? Vai tahdotko?

Uusinta haastetta kirjoittaessani etsin ja etsin puhelintani jotta saisin päivämäärät oikein. Hatarapäinen kun olen, en muistanut tätä, saatika sitten haasteen deadline päivää. Kun löysin puhelimen, tajusin, että siinä ei ollutkaan kalenteria. Täytyi siis etsiä kalenteri. Kalenteri viimein auttoi asiaa ja sain päivämäärät oikein. Mitä ilman sinun on vaikea elää? Tahtoisitko eroon riippuvuudestasi vaikkapa kalenteriin? kerro se kuvalla .

1366053.jpg

Mistäkö riippuvaisuudesta haluaisin eroon? Tietysti lääkeriippuvaisuudesta ja siitä, että päivittäin pitää muistaa ottaa lääkkeet tiettyyn kellon aikaan. Ennen kaikkea pitää muistaa ottaa....Välillä sitten miettii, että jokos otin ne lääkkeeni vai enkö ottanut. Olen kehitellyt erilaisia tapoja, miten parhaiten muistaisin. Olen myös kokeillut erilaisia lääkekoteloita. Alkuunsa jaoin lääkkeet viikko glosetteihin, mutta sitten siirryin annostelemaan ne päivittäin, koska viikottain jaettavat lääkkeet välillä muuttuivat ja valmiiksi jaettuja lääkkeitä ei voinutkaan annostella välttämättä takaisin omiin purkkeihinsa.
Joskus on käynyt niinkin, että olen huomannut etten ole lääkkeitäni ottanutkaan. Tämän varalta olen kehitellyt oman systeemin eli jos päivittäinen lääkekotelo ei ole illalla kassissa, niin on aamulääkkeet ottamatta. Jos taas se ei ole aamulla keittiön työpöydällä, niin olen unohtanut ottaa iltalääkkeet. Päivittäin siis lääkkeet tiettyyn paikkaan, josta voi tarkistaa halutessaan, onko lääkkeet otettu.Lisäksi on ollut lääkkeitä, joita pitää ottaa vain esim. kerran viikossa...ne on hyvä merkitä kalenteriin, että muistaa. Puhelimessakin on kalenteri, mutta sieltäpä varmaan ei mitään muista katsoa.
Mitä ilman siis en voi elää?...siis tietenkään en voi elää ilman noita jokapäiväisiä lääkkeitäni, ja siksi en ehkä kuitenkaan haluaiskaan olla ilman niitä,  vaikka haluaisinkin. Ilman niitä siis en välttämättä voisi elää, sillä ne pitävät minut elossa...estävät kroppaani hylkimästä tätä vierasta elintä. Lisäksi en voisi elää ilman muistutuksia...kelenteria, puhelinta, lääkekoteloita ym, jos muistini pätkii.... Mietin kyllä myös, että ilman miestäni en ehkä myöskään vois elää, sillä jos minä en muista minne tavarani pistin, niin ehkä hän sen paremmin muistaa tai ainakin keksii mistä niitä voisi etsiä?