Pari päivää on tullut vietettyä "lastenhoitajana". Siksi oli tänäänkin paras lähteä lasten kanssa ulkoilemaan. Tänään oli siis sovinnolla jätettävä tiistainen kuntosalipäivä väliin ja oltava "sitterinä".
Niinpä tuli otettua taas kamera mukaan päiväkävelylle puistoon.

989289.jpg

Kävelymatka oli mielenkiintoinen ja kauniskin. Puistotien varrella oli kauniita lehtikuusia. Nuo kävyt olisivat ehkä somia myös ovikransseissakin.

989266.jpg

Paljon oli ihmettelemistä pikkuisillakin. Musta kissa vilisti huimaa vauhtia pellon poikki, kun kävelytietä tuli vastaan kolme isokokoista koiraa. Kissa katsoi parhaaksi mennä piiloon, kuten pikkuinen hoidokki sen ilmaisi. Muutama harakka etsi niityltä murkinaa.

989268.jpg

...mutta eipä tämä harakka tainnut tykätä kamerastani, kun lähti lentoon. Hauska tuo kuva....ihan kuin olisi punnukset siipien päisssä. Hetken katselin kamerasta kuvaa ja mietin, että mitä nuo "rullat" ovat. Taisi siipien liike olla niin hurjaa, heh-hee, että tuli tuollainen hassu kuva.

989273.jpg

Mitä ihmettä? Onko tämä taidetta vai onko puut merkitty ihan syystä tällaisella pinkillä maalilla? Näitä oli aika paljon lenkkimatkan varrella. Sopiva värisävy minun matkalleni.

989281.jpg

Yksi varis vain...istui koivussa...

989283.jpg

...silivatiseilaa, silivatiseilaa...sekin lensi pois. :)

989275.jpg

Tiu-tau tilhi...Eipä ollut pihlajia eikä muitakaan marjoja saatavilla. Ehkä joku houkutus kuitenkin puistossa oli kun noita tilhiä lenteli puissa aika paljonkin.

989286.jpg

Leikkipuiston siimeksessä oli mukavia liukumäkiä. Siellä viivähdimme oman aikamme. Sitten piti palata takaisin ruoka-aikaan. Tässä vielä yksi syksyn viimeisempiä ruusuja, joka vielä jaksaa punertaa, mutta pian siitäkään ei ole enää kuin muisto jäljellä. Syyshalla vei kauneimman ruusun...

Aika aktiivista on parin päivän aikana ollut, mutta ihan mukavaa kuitenkin. Tosin kotosalla on kaikki hieman vinksin vonksin, kun ei ole senkään vertaa mitään ehtinyt tekemään...sitten viime viikon jälkeen. Viikonloppuhan meni mökillä ja pari päivää sitten vieraissa.