Eilen tuli ostettua kirppikseltä iso kasa neulepuikkoja, sukkapuikkoja, virkkuukoukkuja ja jotain mistä en ymmärrä hölkäyksen pöläystäkään. Löysin kivan purnukan, jossa sitten voin noita kutimiani säilytellä, ettei niitä tarvitse haeskella sitten jemma-nimisistä paikoista.  Tänään kävin kaupungissa jalkojenhoitajalla ja samalla reissulla sitten piipahdin myös lähetysseuran kirppikselle, josta joskus onnistuu löytämään suhteellisen edullisesti jotain kivaa. Nyt ajattelinkin "sillä silmällä" katsella, että jospa näkisin sellaisia paksuja kutimia, kun kaupassa näyttivät maksavan vitosen kieppeillä. Löysinhän minä, joten näin sitten taas tuli suurennettua tuota puikkovarastoa. Onkin hyvä, että niitä on neulepuikkoja on sitten tarpeen mukaan montaa eri kokoa ja useampia pahan päivän varalle.

152317.jpg

Kirppislöytöjä: purkki ja kasa neulepuikkoja ym.

152318.jpg

Tässä läjä eilisen ja tämän päivän kirppissaldoa

Kaupungista tulomatkalla piti sitten vielä poiketa Prismassa, kun siellä kuulemani mukaan oli lankoja alennuksella, vaikka just aamulla totesinkin, että en osta varastoon, vaan sen mukaan mitä olen tekemässä. No, kun halvemmalla taas sain, niin ostin rosaa Tennessee-lankaa 3 kerää, 2 kerää pinkkiä Jasminia ja yhden valkoisen Samoksen, kun enempää ei ollut. Pyörittelin pitkään kädessäni rosa/vihreä/keltaista Samos Lollipoppia ja otinkin jo kainalooni kolme kerää. Sitten miettimään, että mitä ihmettä mä niillä teen, kun en tykkää vihreästä enkä keltaisesta väristä. Laitoinpa sitten takaisin ja vaihdoin ne tuohon rosaan Tenneseen.

Tämä lankahamstraus on näemmä tarttuva tauti.

152327.jpg

Ei värillä ole väliä, kunhan se vaan on....

Sitten seuraa tietokysymys, että kukakohan tietää mikä kuvassa oleva neula tai mikä lienee koukku on. Siinä on molemmissa päissä silmät ja ne ovat päästä avoimet ja toisen silmän tyvessä on pieni reikä. Mihin tarkoitukseen tällaisia käytetään, sillä nämä ovat minulle vieraita kapistuksia? Ne olivat noiden eilisten kirppisostosten joukossa.

152325.jpg

Kenpä tietäis sen, ken arvaisi mikä tämä on?