APPELSIINI-VANILIJAKREEMI KÄÄRETORTTU

Kääretorttu:

4 kananmunaa

2 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

tai 2/3 osaa vehnäjauhoja ja 1/3 osa perunajauhojua

Täytteeksi:

Appelsiini-kurpitsamarmeladia (omatekemää) tai kaupan appelsiinimarmeladia

Vanilijakreemiä (purkista, ohjeen mukaan sekoitetaan veteen tai maitoon ja vatkataan viisi minuuttia).

 

Paistaminen:

200 asteessa, 10 minuuttia.

Kumotaan sokeroidulle leivinpaperille ja täyttämisen jälkeen kääritään rulllalle ja laitetaan jääkaapiin hieman jähmettymään.

 

Sain mökkinaapurilta ihanaa, itsetehtyä appelsiinikurpitsamarmeladia. Se oli taivaallisen hyvää ja päätin kokeilla sitä tähän kääretorttuun. Maistui mukavasti appelsiinilta.