Eilen olin potilasyhdistyksessä vetämässä joulukorttien valmistusiltaa. Meitä oli paikalla kahdeksan innokasa naista. Olin varannut mukaani lähinnä 3D-kuvia, kartonkia, taustapapereita, kimalleliimaa, tarra-arkkeja, tarratyynyjä, kaksipuolista teippiä sekä koristenauhoja ym. Pääsääntöisesti siis oli tarkoitus tehdä 3D-kuvista kortteja. Osa oli sellaisia, jotka eivät olleet ennen näitä tehneetkään, mutta innostus näytti porukassa tarttuvan.

1079793.jpg

Monenmoista materiaalia piti ottaa mukaan...

1079792.jpg

Tässä ryhmässä valmistamiamme kortteja. Enkelit näyttivät olevan suosikkeja. Muutama kortti on koristeltu koristenauhoilla ja nekin ovat ihan kivoja.

1079794.jpg

Tässä omat tekeleeni. Oma enkelikortti vielä vaatii hieman kimalletta, ennen kuin on ihan valmis. Tästä on hyvä jatkaa korttien tekoa, kun on alkuun päästy. Jos olisi erilaisia tykötarpeita, niin voisi opastaa välillä jotain muutakin, mutta tämä tuntui olevan askatelijoista tosi hauskaa ja kaikki olivat mielissään kun tämä kortti-ilta järjestettiin. Uskompa, että jatkossa osalla on jo päämääränä mennä ostamaan lisää tykötarpeita ja jatkaa kotona joulukorttitalkoita.