Eilen oli pakottava tarve tehdä muutama onnittelukortti. Samalla tein muutaman ylimääräisenkin, myöhempää tarvetta varten. Olin luvannut kuntosalitutulle tehdä pari korttia hänen tarpeisiinsa. Lisäksi ystäväni Rauni täytti vuosia, joten hänelle piti saada kortti postiin. Kuntosalikertakin oli tänään viimeinen, sitten ennen syksyä. Tapanamme on ollut muistaa kuhtosaliohjaajia kukkasin. Tänään veimme Maarikalle kukkia ja saimme kevätkauden päättäjäisten kunniaksi kahvia salilla. Yksi kortti meni siten kukkien kera ohjaajalle.Pari korttia vaihtoa vikkelään vielä omistajaa, kun muutkin näkivät tekeleeni ja halusivat. Näin jäi vain kaksi korttia enää käteeni, joten täytynee taas täydentää pikkuhiljaa varastoon kortteja. Yleensähän minulla on ollut vain omaan sen hetkiseen tarpeeseeni, mutta hyvähän se, kun niitä olisi aina tarpeen tulleen valmiinakin.

541175.jpg
-D-kortteja, jossa sinisävyistä boordia taustalla ja hileliimaa sekä ääriviivatarraa
-Rosassa kortissa on rosa kuvioleikattu aukko ja pohjalla 3D-kukkia sekä hileliimaa somisteena. ja tarrakirjaimia.

541177.jpg
Samoin tämä on tehty 3D-kukista, taustapaperia (Tiimarista) sekä kulmatarroja ja kimalleliimaa.

541178.jpg
Kokeilin Maijun mosaiikkitekniikaa. Silpuin Sinellin leikkurilla leikkaamien kuvioiden jämäpaperista ns. mosaiikkipalaset sekä pieni pätkä boordijämää, jonka leikasin palasiksi. Vaaleanpunaiella jauheella sirottelin koloset ja kuumailmapuhaltimella sulatin sen. Väri on kyllä sen verran hailakka, että ei kovin vahvasti tule esiin.

541179.jpg

Sinellissä painoin valmiiksi mämä kuviot ja sivellintusseilla väritin kukat, jotta tulisi vähän väriä korttiin. Ääriviivatarroja ja kimalletta on myös näissä korteissa käytetty.
Osa korteista unohtui kuvaamatta, joten nuo luovuttamani kortit pitikin kuvata sitten kuntosalin jälkeen eli pyysin vielä kuntosalitovereiltani kortteja kuvattavaksi. Ohjaajan ja Rauni-ystäväni kortti lähti sitten liikkeelle ilman kuvaamista.