Pikkuhiljaa tunnelma tiivistyy ja pitää jättää ehkä tämä bloggailu hieman taka-alalle ja keskittäytyä kesäloman viettoon. Viikon aikana olen hakenut kampaajalta kesälookin ja käynyt jalkojenhoitajalla. Maanantaina käväisin siis hovikampaajallani Mellunmäessä. Sinne pitänee mannä kahdella bussilla. Ensimmäinen kuski oli sellainen "formulakuski", joka veti mutkat suoriksi ja teki äkkijarrutuksia. Jäädessäni pois bussista kuski veti liikennevaloissa jarrut yllättäen pohjaa. Nauratti, kun eräs hieman päihtynyt mies kysyi milnulta bussista pois jäädessäni: "Mitäs tykkäsit olla ton Keken kydissä"? Heh, hyvä havainto...todellinen Keke.

Tarkoitus oli vaihtaa toiseen bussiin, mutta en muistanut millä bussilla pääsisin kyseiseen paikkaan. Pysäkillä istui eräs vanhus, joka näki "ysifemman" menevän ulommaista kaistaa pitkin. Kuskilla ei siis ollut aikomustakaan koukata pysäkille. Mummo jo meinasi sännätä tien yli loikkien, kun minä ja se mies varoittelimme menemästä autojen sekaan. Mummo huitoi ja bussi kiepsahti tien laitaan, hieman pysäkin yli, niin mummo pääsi kyytiin. Minä loikin perässä, kysyäkeni meneekö bussi sinne minne olin menossa. Kuski kohautteli olkapäitään, sillä oli virolainen ja tiesi näköjään Metroaseman sekä Itäkeskuksen, mutta ei tiennyt mistä ajoi. Menin summassa kyytiin ja tuijottelin pysäkeiden bussinumeroita ja totesin olevani siinä bussissa kuin pitikin. Aikamoinen reissu kampaajalle, kun kuskit olivat vähän mitä sattuu. Onneksi sentään pääsin bussista ulos, sillä tuntui että kuski ajoi jatkuvasti sisäkaistalla ja ehkä hänellä ei ollut tarkoitustakaan ottaa ihmisiä kyytiin.

Häälahjan ostin samalla reissulla, sillä lauantaina pääsemme juhlistamaan häitä Oulussa, jossa miehen veljenpoika vihitään. Ihanaa mennä häihin, vaan on meillä ajomatkaa riittämiin. Sitten koittaa mökkiloma, kun juhlat on ensin juhlittu. Tänään  oli kaaosmainen päivä, sillä hääkortti ja pari onnittelukorttia piti tehdä jälleen tähän hössäkkään. Huomenna on sitten kiirus pakata kaikki tavarat ja käydä vielä apteekissakin täydentämässä lääkevarastoa.

1246490184_img-d41d8cd98f00b204e9800998e