Jotain pientä pikkuhiljaa tapahtuu nukkekodissani. Eilen oli ilmaantunut olohuoneeseen ruukkuruusuja...Olisiko talossa ollut merkkipäivä tai isäntä muuten hyvällä tuulella. Taulukin on tilapäisesti saatu seinälle..tosin vain sinitarralla ja tapetoinnin jälkeen laitetaan paremmalla systeemillä. Sähkömies kävi tänään asentamassa olohuoneeseen ja aulaan omatekoiset lamput. Lampun kupu on jouluvalosarjan valokukkien keskusta. Vielä siinä muutenkin olisi vähän entraamista. Tosin varjostimia tullaan varmaan muuttamaan vielä, kunhan asukit ehtivät lamppukauppaan. Posliinikiupit olivat  yllättävän isot nukkekotiin, mutta toistaiseksi laitettiin koristeeksi piirongin päälle. Yksi pieni posliinimuki näytti sopivalta. Mummokin on saapunut maalta vierailulle. Voi olla, että jää pidemmäksikin aikaa, jos vain viihtyy talossa. Tosin aika täyttä näyttää olevan ja edelleenkin on pulaa nukkumapaikoista.



Posteljoonikin on käytnyt ja tuonut etuajassa todennäköisesti jo ystävänpäiväpostia. Laatikkoon oli ilmestynyt myös uutislehtinenkin.



Nyt ei enää pikkutytön tarvitse ainakaan ihmetellä, ettei ole vessapaperia, kukkia tai postia. Tosin vielä on monta ihmeellistä asiaa...mikä nukkekotimaailmastakin puuttuu.