Otin haasteen Leenalta  ja annan sen vaikka Hallattarelle.

1. Kuinka kauan viivyt suihkussa / kylvyssä?

Suihkussa viivyn yleensä 10-20 minuuttia. Ei millään hennoisi katakaista ihanan lämpimän veden viratusta ja havahtua kylmään hyvisevään oloon, kunnes pyyhkeen saa napattua ympärilleen. Mikä ikävintä, niin lattian luuttuuminen lastalla roiskuneesta vedestä suihkun jälkeen. Siihen kuluu aikaa ehkä lähes yhtä paljon kuin suihkutteluunkin. Just kun saa lattian luututtua, niin suihkusta valuu letkuun jäänyt vesi vanana lattialle, huh.


2. Luettele suihkurutiinisi, ts. missä järjestyksessä teet mitäkin?

Mulla on suihkutila, jossa on pinkit suihkuverhot ja suihkutuoli.Ensin otan mukavan pehmeän peffetin suihkutuolille, sitten kastelen käsisuihkulla itseni. Pesen hiukset mieluummin sensitive-shampoolla ja huuhtelen. Sitten laitan hoitoainetta ja hetken päästä huuhtelen. Yök sellaiset kaupan pesusienet. Pesen itseni sellaisella karheahkolla pesuvampulla, mikä se oikelta nimeltään onkaan. Saippuaksi kelpaa lähinnä Favoren miellyttävän tuoksuinen suihkusaippua, jota saa apteekista. Lotraan sen lattian kanssa (mutta en sillä Favorella, hih). Loikkaan keltaiselle suihkumatolle ja kuivaan itseni vaaleanpunaiseen froteepyyhkeeseen, ensin hiukset. Sitten kampaan hiukseni ja häivyn vesihöyryisestä kylppäristä pukeutumaan. 


3. Mitä "syötäviä" tai esim. kasvisperäisiä ainesosia pesutiloistasi löytyy?

Tällä hetkellä sieltä löytyy vaikka mitä, kun bioroskis on remontin ajaksi siirretty kylppäriin: banaanin kuorista kahviporoihin... No, sitten on erikseen nämä luonnontuotteet: yrttihammastahnaa, jota en kyllä ole käyttänyt, vain kerran kokeillut ja liian voimakasta minulle. Lisäksi on jotain yrttipohjaista shampoota, jonka pitäsi rauhoittaa kutiavaa hiuspohjaa. Lisäksi purkin jämää pihkavoidetta. Mäntysuopaa saattaa olla. Muusta en osaa mennä sanomaan. Ei niitä kyllä syötäväksi ole tarkoitettu mitä siellä säilytetään.