Eilen lähti posti-Paten matkaan kolme arvontavoittoa, jotka arvottiin lähes 300 000:n blogikävijän kunniaksi tehdyn huipentuman kunniakasi. Tänään on kuulunut jo Suomen eri kolkista, että paketit ovat saapuneet perille, joten uskallan julkaista niiden sisällön viimein täällä blogissani. Hieman kesti niiden lähetys, sillä halusin panostaa niihin hieman oman käden tekeleilläkin.

Katjuskalle lähti tällainen paketti, joka sisälsi punatulkkutaulun, suklaamunapussin, dajmjuomajauhepussin sekä turkoosin perhosen, jossa on kiinnitysnipsukka. Tein jokaisella pääsiäiskortit oheen.

Katjuskalle lähti vielä ylläripalkinto, tulevan juhlapäivän kunniaksi.

Tämä voittoisa pakkaus lähti Anulle, blogiin "Kotiäidin elämää". Sisältö oli jokseenkin sama, mutta valkoisen perhosen saattelemana lähti liikkeelle.

Viimeisenä, vaan ei vähäisempänä lähti tämä paketti Satu H:lle. Satu on vielä näköjään hiintolomalla, mutta kotiin tullessaan odottaa paketti lomailijaa.

Tapoihini kuuluu lisätä arvontavoittojen oheen elinluovutuskortteja. Jos ei sellaista satu vielä lompakossa olemaan ja jos itsellä sattuu, niin sitten on "hyvä" pistää kiertämään. Arvonnan ohessa lähetetyt onnittelukortit ovat oman käden tuotosta.

Kiitos vielä kaikille bloggaajille. 300 000 ei ole ihan vieläkään tullut täyteen, mutta viimeisellä tonnilla jo ollaan.