Valokuvatorstain 57. kuvahaaste:

Valokuvatorstaissa kootaan tällä viikolla digitaalista kuvapeittoa. Tarkoituksena on, että osallistujat kuvaavat viipaleen elämästä laukaisemalla kameransa yhtäaikaisesti lauantaina 1.9. kello 11.00  tai ainakin mahdollisimman lähellä h-hetkeä.

Aamupäivän myrkkypläjäys:

867746.jpg
valokuvatorstain 57. kuva-aihe, kuvattu lauantaina 1.9.2007, klo 11:04

Edit 1.9.2007, klo 20:40:  Kuva, jossa on pilleriboxini, kun joku ihmetteli, että mihin ne laitan. Tosin kansi siinä kulkee mukana päivästä toiseen, kun en viitsi laittaa viikon lääkkeitä kerrallaan vaan joka aamu sama homma ja sama boxi. Tuo keltainen on säilytyspussukka, jossa on pienemmät lääkepurkit ja irtonaiset lääkkeet foliopakkauksissa. Hyvä matkapakkauksenakin.

869200.jpg


Näin aloittaa, mä päiväni saan...eli aamupäivän pakolliset myrkyt, jotka otan päivittäin kaksi kertaa n. klo 11:00 ja toisen kerran iltasella klo 23:00 maissa. Silloin kun on laboratorionäytteiden ottopäivä, niin lääkkeet tulee ottaa vasta näytteenoton jälkeen ja pitoisuus mitataan 12 tunnin päästä edellisestä lääkkeiden otosta. Lääkkeet siis pitäisi ottaa jatkuvasti samoihin aikoihin päivästä, jotta veressä tämä pitoisuus säilyisi tasaisena ja siten mahdolliset hyljinnät voitaisiin ehkä välttää. Kukaanhan ei tiedä, pärjääkö elimistö ilman näitä hyljinnänestoon tarkoitettuja lääkkeitä, mutta en kuitenkaan tahdo olla siinä mielessä koekaniinina, että kokeilisin tuota.

Vähän ennen tuota lääkkeiden ottoa oli edessä keittiön siivous eli mikään ei ole sen ärsyttävämpää, kuin aloittaa aamukahvin juonti tiskikasan ja sotkuisen keittiön keskellä. Vaikka kaikkialla muualla olisi kaaos ja tavarat lojuisivat ympäri kämppää, niin keittiössä päiväkahvit aloitan "puhtaalta pöydältä". Tosin otin kuvan aamukahvistanikin, mutta tämä tässä on kuitenkin se asia, josta ei saa laistaa aamulla klo 11 maissa ja aamukahvilla ei kuitenkaan ole niin suurta merkitystä elämässä kuin hengissä pysymisellä. Mukavaa päivänjatkoa kaikille.