Joku ihmeen inspis iski eilen...ihme ja kumma....piti ristiäisistä tultua kaivaa enkelikorutarpeita esiin ja kokeilla mitenkä onnistuisi ensinnäkin kännykorujen teko. Niitä innostuin tekemään sen verran kuin 4 mm:n helmiä riitti. Tosin niitä ei ollut paljon, vain muutama, joita olin saanut Maijulta. Nämä lasiset mekko-osat ja siivet olin osatnut Taavalta pois, nurkista kuljeksimasta. Tosin siitäkin oli jo aikaa...alkukesällä tai olikohan keväällä ja siitä asti ne muovipussissa olivat lojuneet. Nyt siis tuumasta toimeen ja hommiin. Tällasia niistä sitten tuli ja jollekin jouduin laittamaan isomman pään kuin piti, sillä sopivia helmiä kun ei enää löytynyt.

839844.jpg

Tässä tämä enkeliparvi sitten on.

839852.jpg

Kun niitä kännykkäkoruja aloin tekemään, niin sitten tuli mieleeni, jos silmukkamerkkejäkin samalla vaivalla onnistuisin tekemään. Pengoin purkkejani ja yhdestä helmilajitelmapurkista löysin sitten muutaman vaaleanpunaisen helmen enkeleiden päiksi. Tällaisia silmukkamerkkejä syntyi. Pitäisi kai niitä tehdä enemmänkin.

839872.jpg

Nämäkin korut ovat ensimmäiset tekemäni korvakorut. Sattui löytymään helmilajitelmasta näin hauskan näköiset helmet ja värikin on passeli. Täytyy taas pikkuhiljaa alkaa helmitöitä tekemään....niihin iski jonkinlainen himo. Täytyy ensin saada hieman sopivia helmiä lisää sekä noita kännykkään tulevia ripustinnauhoja.
Muutama pinkki helmi olisi kyllä vielä tuhrattavana vaikka enkelin päiski, kun en itse millään saanut korupiikkiä niistä läpi. Sitten turvauduin taas miehiseen apuun ja kappas ollakaan monen kepulikostin jälkeen onnistui saamaan niihin isomman reijän jotenkin ujuttamalla, joten yksi helmi vain meni jätekasaan, kun hajosi. Tekisi mieli yrittää tehdä joku kaulakoru...kunhan ehtii. Tämä päivä on menneyt ihan pieleen monessakin suhteessa. Iltaa kohti mennään ja nyt ne pienetkin asiat, joista on tullut suuria, ovat takana päin ja hommat jälleen reilassa.